O SFERĂ LUMINOASĂ, filmată deasupra unui oraş. Internauţii cred că este vorba de un OZN VIDEO

Un bărbat din America a lăsat camera de filmat să înregistreze pentru mai multe ore, ulterior descoperind că a surprins în imagini o sferă luminoasă care zbura la joasă altitudine. Filmul a devenit în scurt timp viral, fiind vizionat de mii de oameni.

14 aug. 2013, 17:37
O SFERĂ LUMINOASĂ, filmată deasupra unui oraş. Internauţii cred că este vorba de un OZN VIDEO

Potrivit lui Mario Vallejo, obiectul neindentificat a fost filmat în cursul zilei de sâmbătă, într-o suburbie a oraşului San Antonio, atunci când acesta zbura la joasă altitudine în direcţia sud-vest, potrivit Ken5, un post de televiziune local.

Citeşte şi Obiectul ZBURĂTOR surprins întâmplător de un FOTOGRAF uimeşte internetul: A fost puţin ÎNFRICOŞĂTOR

Bărbatul povesteşte că a lăsat camera să înregistreze singură pentru mai multe ore, o tehnică numită de căutătorii de OZN-uri „pescuitul cerului”.

Pentru mine este o sferă luminoasă şi am văzut lucrurile acestea foarte des pe aici. Încă nu sunt sigur despre ce este vorba. Posibil să fie o dronă„, a declarat Mario prin telefon.

Citeşte şi OBIECT MISTERIOS, filmat deasupra craterului unui vulcan din Mexic VIDEO

Cu toate acestea, internauţii sunt de părere că este vorba de o navă extraterestră, dacă este luat în considerare modul în care acesta zbura, prin propulsie proprie, fiind din start exclusă posibilitatea de a fi doar un balon meteorologic.