O şicanare în trafic s-a transformat într-o tragedie, în Capitală. Un trotinetist a murit după ce un motociclist a aruncat cu casca în el

O şicanare în trafic între un motociclist şi un bărbat care circula cu o trotinetă electrică s-a transformat într-o tragedie, în Capitală. Trotinetistul a murit după ce motociclistul a aruncat cu casca în el.

05 aug. 2021, 12:28

O şicanare în trafic s-a transformat într-o tragedie. Un accident cumplit s-a petrecut miercuri, pe Şoseaua Vitan din Bucureşti. Un tânăr care mergea pe trotinetă a murit după ce un motociclist a aruncat cu casca în el. Bărbatul s-a dezechilirat şi a ajuns pe contrasens, acolo unde a fost lovit de o maşină.

O şicanare în trafic s-a transformat într-o tragedie

În urma loviturilor puternice, bărbatul care circula cu trotineta electrică a murit. Nu se ştie încă de la ce a pornit conflictul dintre cei doi. Potrivit primelor informaţii, la un moment dat, motociclistul l-a aşteptat pe tănăr şi a aruncat cu casca în el, acesta s-a dezechilibrat şi a ajuns pe celălalt sens de mers, acolo unde a fost lovit de o maşină, potrivit observatornews.

La faţa locului au ajuns imediat medicii, care i-ar acordat primul ajutor şi l-au transportat la spital. Din păcate, tânărul a murit.  Dosarul a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, iar motociclistul a fost reţinut pentru audieri.

Citeşte şi Accident mortal între două trenuri, în Cehia. Trei persoane au murit, iar alte zeci sunt rănite

Accident cu doi morţi pe DN 2. Un copil de 10 ani este rănit

Două persoane au murit, iar un copil de 10 ani a fost grav rănit, în urma unui accident produs, marţi după-amiază, pe DN 2, la Coşereni, în judeţul Ialomiţa.

Pompierii de la ISU Ialomiţa, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, echipajul de descarcerare şi două echipaje de la SAJ Ialomiţa au intervenit marţi la un accident produs pe DN2, în afara localităţii Coşereni. Din primele informaţii, un autoturism s-a ciocnit cu un TIR, impactul fiind extrem de puternic.

Din nefericire, şoferul autoturismului şi femeia care se afla în dreapta sa au fost găsiţi inconştienţi. Ambii au fost declaraţi decedaţi de echipajale SAJ de la locul intervenţiei.

În maşină se mai afla şi un copil de 10 ani, care a fost rănit grav. El a fost scos dintre fiarele maşinii si preluat de un echipaj medical pentru a fi transporta la un spital de copii din Bucuresti.

Citeşte şi Accident grav în Timiş. Trei persoane au murit, iar patru sunt rănite după ce patru maşini şi un camion s-au ciocnit


loading...
Partenerii noștri