Accident grav în Timiş. Trei persoane au murit, iar patru sunt rănite după ce patru maşini şi un camion s-au ciocnit

Grav accident de circulatie în Timiş pe soseaua ce leaga Timisoara de Buzias. Patru masini si un camion s-au izbit violent in apropiere de localitatea Albina. În urma impactului, trei persoane au murit şi patru sunt rănite, în stare gravă.

03 aug. 2021, 14:12
Accident grav în Timiş. Trei persoane au murit, iar patru sunt rănite după ce patru maşini şi un camion s-au ciocnit

Accident în Timiş. Trei persoane au murit, iar patru sunt rănite grav după ce patru maşini şi un camion s-au ciocnit in apropiere de localitatea Albina. In urma impactului puternic, doua dintre autoturisme au ajuns pe câmp.

Citeşte şi: Ce a apărut pe marginea drumului din Bacău, acolo unde şapte persoane au murit într-un accident cumplit. „Aşa arată imaginea durerii”

„Au fost implicate patru autoturisme şi un autotren. Sunt şapte persoane implicate, dintre care patru persoane sunt conştiente, monitorizate la faţa locului, de echipajele de urgenţă. Din nefericire, trei sunt decedate (doi bărbaţi şi o femeie). În prezent, două victime au fost transportate la spital. Celelalte două victime primesc îngrijiri la faţa locului”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, una de descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM), trei echipaje SMURD şi trei ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ).

Citeşte şi: Accident cumplit pe autostrada A1. Doi oameni au murit, iar alţi patru au fost răniţi