O societate promovată de Cătălin Botezatu, în dosarul arabilor acuzaţi că au vândut spirt contrafăcut

Surse judiciare susţin că, în declaraţiile date iniţial, arabii Ali Dawoud şi Fuad Ahmmed au recunoscut că au contrafăcut lichidul, dar că cel care ar fi stat în spatele afacerii ar fi Satar Dawoud, fiul lui Ali, fratele lui Hamude, de la „Puterea dragostei”.

RomaniaTV.net
08 mai 2020, 15:18
O societate promovată de Cătălin Botezatu, în dosarul arabilor acuzaţi că au vândut spirt contrafăcut

Procurorii sunt acum în căutarea lui Satar, pentru a-l audia şi a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Pe lângă ucidere din culpă în cazul a 12 persoane, cei doi arabi sunt suspectaţi de evaziune fiscală şi fals, deoarece s-au folosit de numele unei firme cunoscute pentru a vinde spirtul. Totuşi, facturile erau false, fiind emise fictiv în numele unei firme de haine reprezentată de designerul Cătălin Botezatu, respectiv SC Viggo Retail Bucureşti.
Firma Viggo Retail este doar una ce reprezintă brandul vestimentar cu acelaşi nume, cunoscut în România pentru asocierea sa cu designerul Botezatu, scrie Bzi.ro.

Afaceristul ieşean Ciprian Barticel a cumpărat spirt de la arabi. Iniţial, surse din anchetă au precizat faptul că afaceristul ce are un stand în complexul comercial „Phoenix” ar fi fost audiat.

Totuşi, avocatul care îl reprezintă pe acesta a afirmat că ar fi fost audiat doar ca martor, deşi Ciprian Barticel ar fi distribuit spirtul ucigaş. Amintim că, deocamdată, anchetatorii susţin că 12 persoane ar fi decedat din cauza consumului de alcool sanitar contrafăcut.  În urma percheziţiilor efectuate în judeţul Ilfov, cei doi arabi au fost ridicaţi, audiaţi, aduşi la Iaşi şi arestaţi preventiv.


loading...
Partenerii noștri