O şoferiţă a intrat cu mașina într-un loc de joacă din Bucureşti și a rănit un copil de aproximativ 2 ani

O şoferiţă a intrat cu mașina într-un loc de joacă din Bucureşti și a rănit un copil de 2 ani. Femeia voia să parcheze, dar a încurcat pedala de frână cu cea de acceleraţie. Un copil în vârstă de 2 ani a fost rănit și transportat la spital.

12 sept. 2022, 15:29
O şoferiţă a intrat cu mașina într-un loc de joacă din Bucureşti și a rănit un copil de aproximativ 2 ani

O maşină a intrat într-un loc de joacă pentru copii dintr-un ansamblu rezidenţial Cartierul Solar, pe strada Metalurgiei, din Bucureşti, informează Poliţia Capitalei. La volanul autoturismului se afla o femeie care, potrivit unor surse, ar fi încurcat pedala de frână cu cea de acceleraţie.

Un copil în vârstă de aproximativ 2 ani, care se dădea în leagăn în acel moment, a fost rănit şi transportat la Spitalul Marie Curie pentru investigaţii. Din primele date, copilul a suferit un traumatism cranio-cerebral, are mai multe escoriații.

„În data de 12 septembrie 2022, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la producerea unui posibil accident rutier, pe Bd. Metalurgiei.

Din primele verificari efectuate în urma sesizării, s-a constatat faptul că un autovehicul, condus de o femeie, în timp ce se deplasa în incinta unui ansamblu rezidențial, în apropierea unui loc de joacă, a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, a rezultat rănirea unui minor, care a fost transportat la o unitate spitalicească, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis Poliţia Capitalei.

Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cazul este cercetat de poliţişti de la Secţia 26 de Poliţie.

Citeşte şi: VIDEO – Momentul în care o statuetă cade peste un copil de 7 ani în sediul Primăriei Capitalei, filmat de camere de supraveghere

 

Trei persoane rănite într-un accident rutier în care au fost implicate trei maşini, în Neamţ

Trei persoane au fost rănite, luni, într-un accident rutier produs în judeţul Neamţ, în care au fost implicate trei maşini cu şase ocupanţi.

„La ora 10:30, prin apel la 112, pompierii au fost înştiinţaţi despre producerea unui accident rutier în comuna Vânători Neamţ. La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere şi o autospecială pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului Târgu Neamţ şi un echipaj cu ambulanţă de la SAJ Târgu Neamţ”, a transmis, luni, ISU Neamţ.

Citeşte şi: COD RUTIER 2022: Şase din zece şoferi sub influenţa băuturilor alcoolice fac accidente

În urma evenimentului rutier persoană a rămas încarcerată. Pompierii au acţionat pentru descarcerarea unui bărbat în vârstă de 67 de ani, pasager într-un autoturism. Aceasta a fost preluat de echipajul SAJ şi transportat la CPU Târgu Neamţ. Alte 2 persoane, au necesitat îngrijiri medicale. Este vorba despre două femei, de 49 şi 70 de ani, care au fost preluate de un echipaj de la SAJ în vederea transportării la CPU Târgu Neamţ.