O şoferiţă beată a intrat cu un Porsche într-un troleibuz. O persoană a murit, alte 25 sunt rănite

Imagini şocante de la accidentul teribil din Buiucani, Republica Moldova. O maşină Porsche condusă de o femeie beată a intrat în plin într-un troileibuz. Şoferiţa conducea cu 130 de kilometri la oră în momentul impactului, avea o alcoolemie de 1,8 şi a trecut pe roşu. Un om a murit în urma impactului şi 25 de oameni au fost răniţi. 

RomaniaTV.net
03 oct. 2019, 05:03

Șoferița care a produs teribilul accident avea o alcoolemie de 1,8. A intrat într-o intersecție cu 130 de kilometri la ora, a trecut pe culoarea roșie a semaforului și s-a izbit violent de un troleibuz plin cu pasageri. Impactul a fost atât de puternic încăt pasagerul de pe scaunul din dreapta a murit, iar 25 de oameni din troleibuz au fost răniți. Șoferița a fost și ea transportată la spital cu răni grave. 

Momentul impactului a fost surprins de camera de bord a unui autoturism care circula în spatele troleibuzului.

Pe lângă faptul că s-a urcat băută la volan, șoferița nu avea nici permis de conducere. Acesta i-a fost anulat in urmă cu doi ani. Femeia avea probleme mari cu legea. A adunat până acum 47 de sancțiuni contravenționale și a fost condamnată și la șase luni de închisoare, pedeapsă pe care și-a ispăsit-o deja.