O şoferiţă cu o Dacia Logan a făcut praf un Lamborghini

O șoferiță din Rusia care conducea o Dacia Logan nu a acordat prioritate unui șofer cu Lamborghini, iar cele două mașini s-au ciocnit frontal. Dacă Dacia Logan este doar ușor avariată, limuzina de lux are probleme extrem de serioase.

10 dec. 2020, 18:25
O şoferiţă cu o Dacia Logan a făcut praf un Lamborghini

Dacia Logan mai tare ca Lamborghini! La volanul supercar-ului se afla un celebru vlogger rus, Dimitri Rudikov. El deține un canal de YouTube cu peste un milion de abonați, scrie presa rusă.

Dacia Logan mai tare ca Lamborghini!

Accidentul a avut loc într-o intersecție din centrul orașului Sankt Petersburg, iar imaginile s-au viralizat recent. Tânăra care se afla la volanul unui Logan nu a acordat prioritate și a lovit în plin un Lamborghini. Coliziunea a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă, dar și de camera vlogger-ului.

La o primă vizionare, șoferul de Lamborghini pare să nu fi acordat prioritate de dreapta. Dar una dintre imaginile surprinse la locul accidentului arată că supercar-ul se deplasa pe o arteră cu prioritate, iar șoferița de Logan ar fi trebuit să-i cedeze trecerea.

Accident neobișnuit în Capitală. Șoferul unui Mercedes de peste 100 de mii de euro a intrat în Arcul de Triumf

Vlogger-ul aflat la volan s-a dat jos pentru a-i reproșa șoferiței de Logan că a fost neatentă. Între timp, prietena lui își scotea cioburile din pantofii sport. Geamul din dreapta s-a făcut zob, iar portiera a fost îndoită serios. Logan-ul are doar bara față înfundată și capota puțin îndoită. Supercar-ul a fost luat de acolo cu platforma.