O şoferiţă de 18 ani a accidentat grav un motociclist, la ieşire din Haţeg. Tânăra nu a respectat indicatorul „cedează trecerea”

Luni, 6 iulie, în jurul orelor 13.00, Poliţia Haţeg a fost sesizată în legătură cu un accident grav petrecut la ieşirea din localitate. O şoferiţă de 18 ani a accidentat grav un motociclist, ca urmare a unei manevre greşite, informează adevarul.ro.

RomaniaTV.net
06 iul. 2020, 12:09
O şoferiţă de 18 ani a accidentat grav un motociclist, la ieşire din Haţeg. Tânăra nu a respectat indicatorul „cedează trecerea”

Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 66 Haţeg – Petroşani, la intrarea în satul Sântamaria Orlea, învecinat Haţegului. La volan se afla o tânără în vârstă de 18 ani din comuna Băuţar, judeţul Caraş Severin, care, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 686 A, la intersecţia cu DN 66, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea” şi nu a acordat prioritate unei motociclete care se deplasa pe sensul de mers Haţeg – Petroşani.

Citeşte şi Tragedie în Ialomiţa. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite în urma unui accident cumplit

În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a motociclistului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Traficul rutier a fost restricţionat, însă la această oră se circulă in condiţii normale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă motociclistul nu a putut fi testat. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă”, a informat Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.