O şoferiţă de 21 de ani beată criţă a intră cu viteză într-un stâlp. O cameră de supraveghere a surprins coliziunea

Accident înfiorător cu trei tinere, filmat în Suceava. Șoferița băută aproape că a retezat cu mașina un stâlp din beton

31 mart. 2023, 15:41

O cameră de supraveghere a surprins un accident extrem de violent, noaptea trecută, pe o stradă din municipiul Suceava. În imagini se vede cum un Ford care rulează cu viteză începe să derapeze, după care intră cu viteză într-un stâlp din beton aflat pe marginea drumului. În mașină se aflau șoferița de 21 de ani, care a urcat la volan băută, și alte două tinere.

Accidentul din noaptea de joi spre vineri de pe strada Ana Ipătescu din centrul municipiului Suceava a fost provocat de o șoferiță în vârstă de 21 de ani care a plecat la drum după ce băuse zdravăn. Dumitrița Cibotar era la volanul unui autoturism marca Ford, iar la ora când a avut loc accidentul era singură pe toată strada.

Accident grav: 5 morţi şi 27 de răniţi, după ce un şofer a pierdut controlul unui microbuz şi s-a izbit violent de un copac
Pentru că avea viteză prea mare, tânăra a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un stâlp de beton pe care aproape că l-a rupt. Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. În mașină se mai aflau alte două tinere, dar singura care a suferit leziuni a fost chiar cea care a intrat cu mașina în stâlpul de beton. A fost transportată la spital, acolo unde i-au fost luate și probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. La fața locului au mers pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2. Șoferița s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de„vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Un om de afaceri din Alba a reușit performanța să își distrugă avionul încă de la primul zbor. Care au fost cauzele accidentului aviatic
Alarma a fost dată la ora 3:23, apelul la 112 anunțând un accident pe strada Ana Ipătescu din municipiul Suceava. Impactul a fost atât de puternic, încât stâlpul a fost aproape retezat, iar motorul a zburat pe șosea. „Pompierii militari ai Detașamentului Suceava au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2, la un accident rutier produs în municipiul Suceava. La locul evenimentului au identificat trei persoane de sex feminin, neîncarcerate, conștiente și cooperante. În urma evaluărilor de la fața locului, o persoană în vârstă de 20 de ani a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate”, au transmis reprezentanții ISU Suceava.

Polițiștii continuă cercetările, întocmind în cauză un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, dar și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.