O şoferiţă vinovată de producerea unui accident a leşinat în faţa poliţistului VIDEO

O femeie a fost lovită, joi dimineaţă, pe trecerea de pietoni în Drobeta Turnu Severin de o şoferiţă. Când şi-a dat seama ce a făcut, şoferiţa a leşinat în faţa poliţistului.

28 ian. 2016, 10:24
O şoferiţă vinovată de producerea unui accident a leşinat în faţa poliţistului VIDEO

O femeie de 52 de ani a fost lovită pe trecerea de pietoni de o altă femeie care circula cu viteză.

Poliţiştii de la Rutieră au făcut cercetări la faţa locului pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

„În această dimineaţă pe bulevardul Splai Mihai Viteazu din Drobeta Turnu Severin a avut loc un accident de circulaţie cu un autoturism Peogeot, care circula pe bulevard şi nua acordat prioritate de trecere unui pieton de sex feminin, ce se angajase în traversarea regulamentară a străzii. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului din Turnu Severin”, a declarat agent şef principal Marian Lătea de la Biroul Rutier al Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin.

În momentul în care unul din poliţişti a încercat să-i testeze alcoolemia, şoferiţa vinovată de producerea accidentului leşinat. Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.