Un star de la Hollywood a pus ochii pe Simona Halep. Ce mesaje i-a transmis sportivei pe twitter FOTO

Leon Thomas Braun (45 de ani), unul dintre cei mai apreciaţi producători de la Hollywood, este un mare admirator al Simonei Halep (27 de ani). Canadianul a reacţionat de mai multe ori pe contul său de Twitter în momentele importante din cariera numărului 2 WTA.

12 mart. 2019, 08:37

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Indian Wells după ce învins-o pe Kateryna Kozlova cu 7-6, 7-5. În turul următor, reprezentanta României va lupta cu Marketa Vondrousova (Cehia), marţi, în jurul orei 22:00.

Performanţa l-a impresionat încă o dată pe Leon Thomas, omul care a contribuit la producţia unor filme precum Paycheck (2003), X-Men: Ulima înfruntare (2006), The Butterfly Effect (2004) şi Blade: Trinity (2004). Canadianul a publicat un mesaj frumos adresat Simonei Halep: „Simona acordă cele mai pline de candoare interviuri pentru presă dintre toţi sportivii. Bravo, Simona, bucură-te în continuare de ceea ce faci”.

MOTIVUL REAL pentru care Simona Halep s-a despărţit de Thierry Van Cleemput. GESTUL antrenorului care A ENERVAT-O!

Producătorul a scris şi alte mesaje în trecut, semn că e un mare fan al Simonei Halep. „O campioană atât pe teren, cât şi înafara lui”, scria canadianul în luna mai a anului trecut.

Inclusiv victoria României în faţa Cehiei, la Fed Cup, l-a impresionat pe Leon Braun.