O stewardesă din România a surprins imaginile momentului cu un obiect luminos neidentificat: „20 de minute mai târziu, am văzut OZN-ul”

O stewardesă din România a reușit să filmeze în timpul zborului un fenomen neobișnuit. Imaginile publicate fac înconjurul lumii și nimeni nu găsește nicio explicație pentru ele.

19 ian. 2024, 13:10
O stewardesă din România a surprins imaginile momentului cu un obiect luminos neidentificat: „20 de minute mai târziu, am văzut OZN-ul”

Denisa Tănase, stewardesă la o companie aeriană low cost, a surprins în imagini un obiect neidentificat, despre care spune că ar fi un OZN, în timpul unei curse din Anglia, pornind de la Aeroportul din Luton spre Syzmany, în Polonia.

Impresionată de vederea din afara cabinei avionului, a scos telefonul şi a filmat, dar nici măcar ea nu a observat în primă instanţă obiectul care acum stârneşte controverse aprinse în mediul online.

A vrut să se uite la filmarea făcută, dar a observat un obiect zburător neidentificat. Și se pare că deși lucrează în domeniul de mult timp, stewardesa nu își poate explica ce s-a întâmplat.

„Sunt însoțitoare de zbor de un an și nu am văzut niciodată așa ceva. Nu puteam vedea nimic cu ochiul liber. Dar, când am verificat videoclipul, 20 de minute mai târziu, am văzut OZN-ul.

OZN

I-am întrebat și pe cei din jur dacă știu ceva. Toată lumea era confuză – nu văzuseră nimic în timpul zborului și nu au existat turbulențe”, a spus Denisa, pentru SWNS, citată de nypost.com.

Citeşte şi: Marian Godină bagă bastonul de poliţist-filosof şi la „Tati part-time”. Ce spune de „actriţa” Eva Măruţă

Aceasta a explicat și cum arăta obiectul respectiv. Este vorba despre o formă ciudată, precum un cerc roz, cu lumini intermitente. În primă fază s-a gândit că e reflexia uniformei sale roz.

Apropiații săi au văzut la rândul lor imaginile. Iar aceștia spun că ar fi vorba despre extratereștri. Și având în vedere cele văzute cu ochiul liber chiar de ea, stewardesa a început și ea să ia în calcul această ipoteză.

OZN

„Și eu m-am întrebat cum este posibil acest lucru?! Am mai văzut lucruri pe Internet dar m-am gândit că sunt făcute în Photoshop, dar acum l-am surprins și eu pe video. Acum cred cu siguranță mai mult decât o făceam înainte. Familia și prietenii mei sunt convinși că este vorba despre extratereștri”, a mai ținut să precizeze Denisa Tănase, potrivit Fanatik.

Citeşte şi: Cât costă tenişii de lux purtaţi de Radu Drăguşin la prima vizită în România după transferul istoric la Tottenham