Cât costă tenişii de lux purtaţi de Radu Drăguşin la prima vizită în România după transferul istoric la Tottenham

Radu Drăguşin a primit câteva zile libere de la managerul Ange Postecoglou, având în vedere că următorul meci al lui Tottenham se va desfăşura pe 26 ianuarie, în Cupa Angliei, împotriva celor de la Manchester City.

19 ian. 2024, 12:13
Cât costă tenişii de lux purtaţi de Radu Drăguşin la prima vizită în România după transferul istoric la Tottenham

Fundaşul lui Tottenham a ales să petreacă acest timp în România, iar unul dintre primele drumuri făcute a fost la un barbershop, unde a şi fost fotografiat de paparazzi, unul dintre detaliile care atrag atenţia fiind tenişii purtaţi de Drăguşin.

Este vorba despre o pereche de Louis Vuitton în valoare de aproximativ 1.300 de euro, potrivit Fanatik.

Totuşi, având în vedere salariul pe care îl câştigă Drăguşin la Tottenham, aproximativ 3 milioane de euro anual, nu se poate spune că preţul este unul mare, mai ales că fundaşul român este foarte atent la finanţele sale şi ale familiei, fiind implicat în mai multe afaceri, în ciuda vârstei fragede (împlineşte 22 de ani pe 3 februarie).

Radu Drăgușin este extrem de implicat, alături de fratele său Alex, în afacerile familiei, astfel că drumurile sale la București nu sunt un lucru inedit. De exemplu, în urmă cu un an, cei doi frați deschideau un fast-food, devenit în scurt timp faimos.

”Ideea a venit în urma experienței mele din Grecia, unde, în urmă cu doi ani, am gustat alături de soția mea cel mai bun gyros. Amândoi suntem gurmanzi și ne dorim să mâncăm bine și sănătos”, povestea Alex, fratele lui Radu Drăgușin. De altfel, Alex este cel care are grijă non-stop de acest restaurant, în timp ce fratele său joacă fotbal în Premier League.

Citeşte şi: Shawn Barber a murit. Fostul campion mondial la săritura cu prăjina avea doar 29 de ani

În urmă cu mai multe luni, Radu Drăgușin era prezent pe un șantier din Colentina, unde s-a implicat financiar într-un mare proiect imobiliar. În acel moment fundașul nu câștiga milioane de euro anual cum o face acum la Tottenham, însă a ales încă de tânăr să-și investească banii. Dacă este o decizie înțeleaptă doar timpul o va dovedi.

”Este un început pentru mine. Am ales să fac o investiție în acest proiect pentru că mi-a plăcut. Am vorbit cu Andrei și cu Adi (n.r. – reprezentanți ai firmei dezvoltatoare), mi-au arătat proiectul și mi-a inspirat multă încredere. Este un proiect verde, au și câștigat un premiu pe această temă. Pentru mine este important, este o inovație pe piața imobiliară. Contează foarte mult să mergem spre o direcție de sustenabilitate, iar acest proiect o face.

Viața de fotbalist este scurtă, eu am înțeles acest lucru și trebuie să fim siguri pe partea financiară, pentru că banii nu vor veni mereu. Trebuie să facem alegeri inteligente cu banii pe care îi câștigăm, pentru a nu avea probleme mai târziu”, și-a justificat decizia Radu Drăgușin. Așadar, Radu Drăgușin se gândește încă de acum la viitor, cu toate că mai are în față cel puțin 10 ani de jucat fotbal la cel mai înalt nivel.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, gata să investească într-un club din străinătate: „Este foarte rentabil. Nu poţi compara cu România, sunt mult peste noi”