O super-vedetă a părăsit Antena 1 pentru PRO TV. Despre cine este vorba FOTO

Dupa cinci sezoane de "Next Star " si trei de "Te Cunosc de Undeva", Lora a predat stafeta, insa nu pleaca definitiv din televiziune. Artista a fost ofertata de Pro TV, iar propunerea ii surade vedetei.

01 ian. 2016, 09:49

Lora s-a numarat trei ani printre vedetele postului Antena 1, insa restrictiile in ceea ce priveste relatia cu presa, dar si faptul ca nu a putut sa-si promoveze cantecele pe la alte posturi TV a facut-o pe artista sa renunte la colaborare si sa se ocupe mai mult de muzica, prima ei dragoste, scrie cancan.ro.

Citeste si Lora calcă pe urmele Andreei Bălan. Vedeta a comis-o direct pe scenă şi a lăsat totul la vedere FOTO

De la 31 decembrie, Lora a incetat colaborarea cu Antena 1, insa inainte de asta, artista a fost curtata de Pro TV pentru un format de emisiune asemanator cu Next Star, in care a fost jurat timp de cinci sezoane.

Vedeta TV este gata sa bata palma cu PRO TV-ul pentru a aduce un plus de imagine, insa nu este sigura ca emisiunea o va coafa foarte bine, caci isi doreste sa nu mai fie asociata cu o papusica de 20 de ani.

„Este vorba despre o emisiune noua, un format din strainatate, The Voice Kids se numeste, este cunoscuta peste hotare si se crede ca va avea succes in PRO, asa cum s-a intamplat cu toate emisiunile pe care le-a adus in Romania. Lora ar fi potrivita pentru scaunul de jurat, insa momentan sunt in discutii, si cam atat. Lora trebuie sa se decida, este un loc de munca serios si vrea sa se implice. Ea stie ca va trebui sa sacrifice, iar pe plan muzical va avea de suferit. Ramane de vazut oferta ce o va primi si conditiile sefilor din Pro TV”, au declarat surse din Pro TV.