O super vedetă părăseşte Pro TV. Află despre cine este vorba şi de ce a luat această decizie

Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea de la ProMotor, pleacă din trustul Pro. Ea a luat această decizie pentru că doreşte să se ocupe de cele două afaceri pe care le are, respectiv o şcoală de pilotaj şi una de şoferi.

19 aug. 2013, 19:15

Roxana a anunţat vestea plecării din trustul Pro pe blogul personal.

„Ei bine, a sosit momentul sa-mi iau ramas bun de la ProTv, a fost poate cea mai dificila decizie a vietii mele si nu, n-am luat-o in urma unui impuls de moment , ci am cantarit-o 18 luni. Probabil ca se vor specula multe idei pe seama plecarii mele din cel mai mare trust media, insa ce pot sa va spun este ca niciodata n-am sa vorbesc de rau acest trust, ba din contra, am numai cuvinte de lauda la adresa lui”, a scris prezentatoarea ProMotor pe blogul său.

Deţinătoarea celor mai lungi picioare din România vrea să-şi dedice tot timpul celor două proiecte personale în care este implicată şi pe care vrea să le dezvolte.

„Probabil ca multi se vor intreba ce urmeaza sa fac mai departe, nu? In momentul de fata am 2 proiecte personale, ambele având legatura cu lumea auto. Unul din ele se numeste Guidare Pilotare, scoala de pilotaj si conducere defensiva pe care am adus-o in Romania impreuna cu 2 prieteni (www.guidarepilotare.ro) iar celalalt este Scoala de soferi Teo (www.vreaupermis.ro), pentru care eu sint imagine si care impreuna cu Marius Teodorescu (proprietarul ei), o vom ajuta sa ramana nr. 1 in Romania”, a mai scris Roxana.