O tânără a ascuns cocaină în borcanele cu ciocolată

O tânără din Mehedinţi a încercat să aducă în România peste 200 de grame de cocaină ascunse într-un borcan cu cremă de ciocolată. Nu a avut noroc. Bărbatul căruia încerca să îi vândă drogul era chiar un poliţist sub acoperire, iar tânăra a fost prinsă în flagrant.

RomaniaTV.net
23 dec. 2011, 12:26
O tânără a ascuns cocaină în borcanele cu ciocolată

Tânăra în vârstă de 22 de ani lucrează în Italia. S-a gândit că de sărbători poate face rost de ceva bani în plus din vânzarea drogurilor, în cluburile din Turnu Severin. Femeia a ascuns 233 de grame de cocaină în mai multe borcane cu cremă de ciocolată şi a trecut prin vamă fără probleme.

Poliţiştii de la Crima Organizată aveau informaţii că femeia urmează să aducă în ţară droguri de mare risc. Un ofiţer sub acoperire a intrat în legătură cu ea şi s-a dat drept client. Locul de întâlnire a fost în Timişoara.

„Tânăra a fost prinsă în flagrant în timp ce încerca să vândă cantitatea de 233 de grame de cocaină unui tânăr în schimbul sumei de 9.000 de euro. În urma cercetărilor, s-a stabilit că drogurile proveneau din Italia”, a spus un ofiţer BCCO Mehedinţi.

Tânăra se află acum în arestul poliţiei. Ea riscă până la 15 ani de închisoare pentru trafic de droguri.