O tănără a fost agresată de un şofer de la o cunoscută firmă de ridesharing din Bucureşti! Autorităţile nu au făcut nimic

Publicat: Miercuri, 29 Ianuarie 2020 12:07 // Actualizat: Miercuri, 29 Ianuarie 2020 12:25 // Sursa: romaniatv.net

O tânără a povestit pe contul personal de Facebook o întâmplare şocantă pe care a trăit-o după ce şi-a comandat o cursă la una din firmele de ridesharing din Bucureşti. Aceasta a fost agresată şi injosită de către şofer, iar când a cerut ajutorul autorităţilor a fost trimisă din uşă în uşă fără nici o rezolvare. 

"Azi, în jurul orei 14.00, comand un Bolt în Sector 4, la cafeneaua ONG-ului la care lucrez.
Așteptam un VW Jetta cu numere de Mureș, condus de Adrian.

Mă uit stânga-dreapta, nimic. Îl sun pe șofer, îmi închide. În aplicație îmi scria că șoferul mi-a anulat cursa pe motiv de neprezentare și că mi s-a extras din cont o sumă din oficiu.

Mă grăbeam. Comand o altă mașină. Tot el îmi acceptă cursa. Îl sun iar.

- Unde sunteți?
- Pe Șerban Vodă.
- Eu v-am chemat pe Petru Cercel. Bine. Vă caut.

Mi-am dat seama că nu l-am văzut de prima dată pentru că, nu doar că nu a venit la punctul indicat, dar avea și alte numere de înmatriculare.

Urc în mașină.

-Domnule, de ce ați anulat cursa și mi-ați încasat banii dacă nu ați venit unde am pus pin-ul și mai aveți și alte numere de înmatriculare decât cele din aplicație? Cum era să vă găsesc?

Enervat, îmi spune că sunt o tupeistă și o nesimțită și să cobor din mașină că el nu mă duce nicăieri. Dă să anuleze cursă pe motiv, din nou, de neprezentare.

- Eu nu cobor. Mi-ați acceptat cursa, vă rog să mă duceți. Cum să ziceți că eu nu m-am prezentat la comanda, dacă sunt aici, în mașina dvs.?

S-a enervat și mai tare, a coborât din mașină, a deschis portiera mea și m-a smucit de un braț. M-am tras și am urlat să nu pună mâna pe mine, moment în care m-a tras iar și m-a izbit de câteva ori cu capul de plafonul mașinii.
M-a tras din mașină și m-a trântit pe jos în stradă. M-am ridicat, timp în care a demarat în trombă", a scris pe Facebook Teodora.

De asemenea, Teodora nu s-a legat doar de firma de ridesharing, ci şi de autorităţi precizând că "am obosit de sistemul ăsta bolnav"

Imadiat după ce tânăra a făcut publică întâmplarea, firma la care a apelat aceasta a venit cu un răspuns: "Bună, Teodora, ne pare rău pentru această experienţă neplăcută. Bolt nu tolerează astfel de comportamente din partea niciunui şofer partener. Luăm toate aceste acuzaţii în serios şi investigăm incidentul. Ca urmare, până la finalizarea investigaţiei, şoferul a fost blocat din sistem şi nu mai poate conduce cu Bolt. Te asigurăm de tot suportul nostru".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8026
RON
24 Feb
noapte 5 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H