Moarte suspectă: Elevă din Ploieşti, găsită spânzurată într-o pădure de lângă Sinaia

O tânără de 19 ani, elevă la un grup şcolar din Ploieşti, dată dispărută de trei zile, a fost găsită spânzurată, miercuri dimineaţă, într-o pădure din apropierea staţiunii Sinaia, de către o patrulă de jandarmi montani.

RomaniaTV.net
17 apr. 2013, 12:01
Moarte suspectă: Elevă din Ploieşti, găsită spânzurată într-o pădure de lângă Sinaia

Jandarmii au fost solicitaţi, luni, de către poliţiştii din Sinaia, să participe la căutarea unei tinere de 19 ani din Ploieşti a cărei dispariţie fusese semnalată de către familie, potrivit şefului postului de jandarmi Sinaia, plutonier major Cătălin Crăciuneanu, informează Mediafax.

Începând de luni, echipe de poliţişti şi jandarmi au căutat-o pe fată în zona împădurită din apropierea telegondolei din staţiunea Sinaia. Miercuri dimineaţă, o patrulă de jandarmi montani a găsit-o pe tânără spânzurată într-o pădure.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Daniel Radu, a declarat că oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, moartea fetei fiind considerată suspectă. El a precizat că tânăra a fost găsită într-o zonă greu accesibilă şi era elevă la un grup şcolar din Ploieşti.

Cadavrul tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru necropsie.

Surse apropiate anchetei susţin că ultima dată părinţii au luat legătura cu fata duminică seară, când aceasta le-a spus că se află la Sinaia.