O tânără a fost la doctor pentru un control de rutină, dar a descoperit că are mai multe VAGINE FOTO

O tânără din America, vedete pe Youtube, a descoperit recent că are două organe sexuale complete în interiorul corpului său. Astfel, ciclurile sale menstruale durează 28 de zile.

30 apr. 2015, 12:49

Cassandra Bankson, de 22 de ani, din San Francisco, a făcut descoperirea în timpul unui control de rutină la rinichi după ce a avut dureri de spate serioase. În urma unor cercetări s-a descoperit că fata avea un singur rinichi, însă deţinea două vagine, potrivit Mirror.

Citeşte şi Bizara poveste a PROSTITUATEI cu TREI PICIOARE care lăsa bărbaţii fără suflare FOTO

Tânăra, care a devenit vedetă pe Youtube postând tutoriale pentru tinere care voiau să aibă o faţă perfectă, după ce ea însuşi s-a luptat toată viaţa cu acneea, a fost şocată de verdictul doctorilor, cu toate că semnele erau clare.

Când am primit rezultatele analizelor doctorul mi-a spus că am un singur rinichi şi două vagine. Este doar o deschidere vaginală, dar în interior sunt două vagine, două utere, două cervixuri şi două trompe. Am fost şocat şi doctorul a explicat că este ca un nas întors invers. Nu am ştiut ce să fac cu ceea ce mi-a spus, am fost şocată, însă această descoperire a explicat multe lucruri. Eu sângeram 28 de zile sau aveam două cicluri pe lună şi crampe extrem de dureroase„, a povestit fata. 

Citeşte şi Dezvăluirile TINEREI care a primit un VAGIN ARTIFICIAL creat în LABORATOR: Sunt o norocoasă VIDEO

Vestea a dat-o peste cap, recunoscând că va avea multe lucruri de explicat viitorilor parteneri sexuali. Chiar şi aşa, ea este sigură că atunci când va găsi persoana potrivită pe aceasta nu o va interesa atât de mult partea sexuală a relaţiei.