O tânără a fost pe punctul de a fi îmbălsămată de vie. Caz incredibil, femeia respira la două ore după ce fusese declarată moartă

Serviciul de pompieri din Southfield a recunoscut că a fost implicat într-o serie ciudată de evenimente, care au început după ce un echipaj medical a fost chemat la o casă în care o tânără de 20 de ani nu răspundea.

25 aug. 2020, 05:27

Paramedicii au încercat pe Timesha Beauchamp (foto jos) să o resusciteze pentru 30 de minute şi au consultat un medic din camera de urgenţe. „Medicul a pronunţat pacientul decedat pe baza informaţiilor medicale furnizate” de la faţa locului, au comunicat pompierii.â

Citeşte şi O familie aflată în izolare stă cu mortul în casă pentru că două instituţii îşi pasează responsabilitatea

Biroul examinatorului din comitatul Oakland (Michigan) a declarat că trupul poate fi eliberat familiei fără autopsie, potrivit departamentului de pompieri. După aceea a venit însă descoperirea uluitoare: femeia era încă în viaţă aproape două ore mai târziu. „Personalul nostru a confirmat că respiră şi a chemat un echipaj medical de urgenţă„, au spus reprezentaţii casei funerare. „Cineva a pronunţat decesul copilului meu şi el nici măcar nu a murit”, a declarat pentru WDIV-TV mama tinerei, Erica Lattimore.

Southfield a spus că desfăşoară o anchetă internă, dar a insistat că serviciile de pompieri şi poliţie au urmat procedurile.