O tânără de 23 de ani a fost UCISĂ de IUBITUL ei din GELOZIE. Ce s-a întâmplat este tragic

Fată de 23 de ani din Călăraşi ucisă de iubitul care apoi s-a sinucis va fi înmormântată mâine. Criminalul, un tânăr de 26 de ani, şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit din cauza geloziei.

20 ian. 2015, 07:07
O tânără de 23 de ani a fost UCISĂ de IUBITUL ei din GELOZIE. Ce s-a întâmplat este tragic

Dramă fără margini într-o localitate din Călăraşi. Fata de 23 de ani ucisă cu mai multe lovituri de cuţit chiar de iubitul ei va fi înmormântată mâine. După ce a comis oribila faptă, tânărul s-a sinucis. Mama fetei acuză acum că poliţia nu a făcut nimic pentru a o salva. Tânăra era hărţuită frecvent, iar iubitul ei fusese cercetat în mai multe rânduri pentru că o urmărea, potrivit România TV.

Sfâşiaţi de durere, părinţii fetei spun că poliţia nu a făcut nimic pentru a o salva pe fiica lor. Ana era hărţuită frecvent de Iulian, cel care îi fusese iubit. Tatăl ei susţine că a încercat de mai multe ori să-l liniştească pe agresor. Fata depusese în trecut două plângeri la poliţie impotriva lui Iulian.

Citeşte şi Două persoane, reţinute după ce au înjunghiat mortal o femeie din Galaţi

Oribila crimă urmată de sinucidere a avut loc în satul Fundulea. Orbit de gelozie, tânărul de 26 de ani a lovit-o pe fată de mai multe ori cu un cuţit. Totul s-a petrecut chiar în curtea casei ei. Procurorii spun că agresorul a fost cercetat în mai multe rânduri pentru că o urmarea pe tânără. El are şi dosare penale pentru ultraj şi tulburarea liniştii si ordinii publice, iar în unul dintre ele, a primit închisoare cu suspendare. Acum, cele două familii îşi vor conduce copiii pe ultimul drum.