O tânără a murit, alta este în comă, după ce au fost lovite de o maşină pe o trecere de pietoni

O tânără de 21 de ani a murit, iar o alta de 26 de ani este în comă la Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea, după ce au fost lovite de o autoutilitară, vineri dimineaţă, pe o trecere de pietoni din zona Râureni din Râmnicu Vâlcea.

RomaniaTV.net
17 feb. 2012, 08:33
O tânără a murit, alta este în comă, după ce au fost lovite de o maşină pe o trecere de pietoni

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, accidentul s-a petrecut pe DN 64, în zona Râureni a municipiului Râmnicu Vâlcea, pe o trecere de pietoni din apropierea fostei şcoli din zonă, informează Mediafax.

„O autoutiliară Citroen condusă de un bărbat de 30 de ani, din localitatea vâlceana Frânceşti, a accidentat două tinere care se angajaseră în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. Fetele, în vârstă de 21, respectiv de 26 de ani, au fost grav rănite, fiind transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, unde tânăra de 21 de ani a decedat, cu toate eforturile medicilor. Cealaltă pacientă, de 26 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, este internată în continuare în comă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu.

Şoferul a fost verificat cu etilotestul, care a indicat că nu consumase băuturi alcoolice. El este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă.