O tânără a scăpat MIRACULOS cu viaţă după o căzătură de la etajul 8 al unui bloc

O tânără de 23 de ani din municipiul Baia Mare a supravieţuit miraculos, după ce s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc. Poliţiştii au deschis o anchetă.

RomaniaTV.net
29 mart. 2013, 10:34
O tânără a scăpat MIRACULOS cu viaţă după o căzătură de la etajul 8 al unui bloc

O tânără, în vârstă de 23 de ani, a fost preluată de un echipaj SMURD fiind transportată la Unitatea Primire Urgenţă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare pentru îngrijiri medicale după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc. În cădere, victima s-a oprit pe cablurile unor stâlpi din apropierea imobilului. Femeia a suferit multiple politraumatisme, traumatism abdominal, contuzie cerebrală şi contuzii multiple ale membrelor.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat în apartamentul în care locuia victima.

„Tânăra a ajuns la spital după ce s-a aruncat de pe bloc. În urma unor investigaţii medicale anterioare săvârşirii accidentului, pacienta suferise o depresie. Este în stare gravă dar stabilă, iar acum se află sub investigaţie medicală şi tratament. Situaţia este destul de dificilă şi încă pot apărea oricând complicaţii”, a declarat, vineri, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, dr. Vasile Pop.

Potrivit Agerpres, poliţiştii care se ocupă de cercetare a spus că accidentul se află sub anchetă.