O tânără are arsuri de GRADUL III după o EXPLOZIE în BUZUNARUL pantalonilor FOTO

O tânără de 18 ani din Elveţia a suferit arsuri de gradul III, după ce telefonul pe care îl avea în buzunar, un Samsung Galaxy S3, a explodat. Fata povesteşte că a fost dusă de urgenţă la spital şi mirosea ca un "porc pârlit". În prezent, ea vrea să dea în judecată compania producătoare, pentru daunele suferite.

11 iul. 2013, 09:59

Fanny Schlatter, tânăra de 18 ani din Elveţia, se afla într-un atelier de pictură în momentul exploziei, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Un telefon Samsung Galaxy S3 a explodat în timp ce se încărca în maşină FOTO

Astfel, în timp ce era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni de salopetă, cu un Samsung Galaxy S2 în buzunar, tânăra a descoperit că luase foc, după ce bateria smartphone-ului a explodat. Imediat ce au văzut incidentul, colegii au dus-o în baie, unde au stins focul, înainte să cheme o ambulanţă.

Fata s-a ales cu arsuri de gradul III pe coapsa stângă. Cu toate acestea, este fericită că nu i-a luat focul şi părul, care în momentul respectiv era prins într-o coadă. În prezent, ea vrea să dea în judecată compania coreeană.

Citeşte şi Jocurile pe telefon DĂUNEAZĂ grav SILICOANELOR. Incredibila PĂŢANIE a unei TINERE SEXY cu bust fals

 „Din fericire, părul meu era legat, iar focul nu a ajuns şi la pulovăr, dar miroseam ca un porc pârlit„, a povestit tânăra care plănuieşte să primească daune pentru suferinţa produsă.