O tânără cu cancer în fază terminală şi-a împlinit ultima dorinţă: A avut parte de o nuntă de vis

O tânără mamă din Marea Britanie, cu cancer în faza terminală, a avut parte de o nuntă de vis, aceasta fiind una dintre dorinţele ei înainte de a muri. "Mirele" ei a fost un model angajat special cu această ocazie. 

18 apr. 2013, 15:48

Kayleigh Duff, în vârstă de 23 de ani, a fost devastată în februarie când medicii i-au spus că defectul ei genetic, polipoză adenomatoasă, a evoluat în cancer de ficat în fază terminală. Aceeaşi boala rară l-a ucis pe tatăl ei, Lee, la vârsta de 37 de ani, în 1998, potrivit DailyMail.

Kayleigh, care are un băieţel de doi ai, Kai, a început chimioterapia în martie și a întocmit o listă cu lucruri pe care ea vrea să le facă înainte de a muri – inclusiv să se căsătorească.

Dar, chiar dacă nu avea nici un partener în acel moment, prietena ei Katie Birch a organizat o ceremonie simbolică pentru ea, marți, şi a apelat la un frumos model de sex masculin, Danny Whisker, să joace rolul mirelui.

Kayleigh a fost răsfățată de hair şi make-up artişti înainte de a fi dusă la Castelul Whitstable în Kent într-un Jaguar de epocă.

Printre oaspeţi s-au numărat mama ei, Beverley Cox, bunicii Sharon și Ian Day, şi fiul ei Kai.

Oaspeții au băut șampanie și au mâncat din tortul de nuntă, în timp ce „mireasa” a pozat pentru fotografii.