O tânără de 17 ani a murit după ce maşina în care se afla a căzut în gol. Băiatul care conducea autoturismul nu avea carnet

O tânără de 17 ani şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla a căzut într-o râpă de 20 de metri. Autoturismul era condus de un tânăr de 28 de ani, care însă nu avea permis de conducere. În momentul producerii accidentului, în maşina mai era şi o fată de 20 de ani, care se află în comă. 

02 aug. 2016, 09:38
O tânără de 17 ani a murit după ce maşina în care se afla a căzut în gol. Băiatul care conducea autoturismul nu avea carnet

Accidentul a avut loc azi noapte, luni noapte, pe drumul judeţean 205 E, în apropierea localităţii Vizantea Livezi.

Marius, un tânăr de 28 de ani din localitate s-a urcat la volanul unui autoturism BMW, deşi nu avea permis de conducere. Tânărul care era în maşină cu alte două fete de 17 şi respectiv 20 de ani, a pornit la drum, dar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, a scăpat maşina de sub control, a derapat, şi a căzut într-o râpă de circa 20 de metri. Daniela Mititelu, de 17 ani a sărit prin parbriz şi a murit. Prietena ei este în comă la spital iar individul care a provocat accidentul este rănit uşor, scrie jurnaldevrancea. 

Polițiștii ajunși la fața locului l-au testat pe șoferul care a provocat tragedia, rezultatul alcooltestului fiind negativ. Autoturismul BMW, condus de tânăr în momentul accidentului, urmează să fie dus la o expertiză pentru a constata dacă avea defecțiuni.

Tânărul riscă dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.