O tânără de 18 ani a fost ARSĂ DE VIE după ce a refuzat o propunere de căsătorie

O tânără femeie a fost stropită cu benzină şi arsă de vie de un bărbat care voia să o ia de soţie şi care a fost respins, a anunţat duminică poliţia pakistaneză, preluată de France Presse.

29 iun. 2014, 19:55
O tânără de 18 ani a fost ARSĂ DE VIE după ce a refuzat o propunere de căsătorie

Tânăra femeie, Sidra Shaukat, 18 ani, se afla în casa sa, în absenţa părinţilor săi, când Fayyaz Aslam, 22 de ani, a pătruns în locuinţă, a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc, a declarat pentru AFP Mohammad Akram, un responsabil al poliţiei locale, transmite Agerpres.

‘Ea a fost transportată la un spital local şi după aceea către spitalul principal, dar a decedat pe drum’, a adăugat responsabilul. Fayyaz Aslam a fost arestat şi inculpat.

Tânărul o iubea şi îi propusese să se căsătorească, dar propunerea a fost respinsă de familia fetei’, a precizat poliţia.

Tatăl Sidrei, Shaukat Ali, a confirmat omorul şi l-a acuzat pe Fayyaz Aslam că îi hărţuia fiica. ‘Îmi hărţuia cu regularitate fata – ieri după-amiază a venit şi ne-a ameninţat cu consecinţe grave când i-am cerut să nu se mai întoarcă’, a povestit bărbatul.

Este cel de-al doilea incident mortal de acest fel petrecut în provincia pakistaneză Punjab în doar câteva zile. Joia trecută, Maafia Bibi, 17 ani, şi soţul său Muhammad Sajjad, 31 de ani, au fost ucişi de tatăl tinerei, cei doi unchi, bunicul şi mama sa pentru că s-au căsătorit împotriva voinţei acestora.

CITEŞTE ŞI CRUZIME fără margini: O tânără a fost VIOLATĂ în grup şi SPÂNZURATĂ de un copac