CRUZIME fără margini: O tânără a fost VIOLATĂ în grup şi SPÂNZURATĂ de un copac

O tânără a fost violată în grup, ucisă şi spânzurată de un copac în Pakistan, a anunţat poliţia, în contextul unei creşteri a atacurilor violente împotriva femeilor în această ţară, relatează vineri DPA.

20 iun. 2014, 18:20
CRUZIME fără margini: O tânără a fost VIOLATĂ în grup şi SPÂNZURATĂ de un copac

Muzamil Bibi, în vârstă de 20 de ani, a dispărut de la locuinţa ei din districtul Layyah (sud-est), în provincia Punjab, în noaptea de joi spre vineri, a declarat anchetatorul Ilyas Ahmed citat de DPA.

Câteva ore mai târziu, membrii familiei fetei au găsit trupul neînsufleţit al acesteia, pe care s-au descoperit semne de tortură, iar autopsia a confirmat că fata a fost violată în grup şi strangulată. Potrivit unui alt oficial al poliţiei, trei suspecţi au fost arestaţi în acest caz, scrie Agerpres.

Citeşte şi Şocant: O tânără a murit arsă de vie în faţa unui sediu de POLIŢIE, la scurt timp după ce fusese VIOLATĂ FOTO

O altă tânără a fost omorâtă luna trecută, fiind lovită cu pietre în faţa unui tribunal chiar de către membrii familiei ei.

Cazurile de viol şi de ucidere a femeilor au crescut în Pakistan în ultimii ani, potrivit unor date colectate de grupul pentru apărarea drepturilor omului Aurat Foundation şi de alte organizaţii. Suspecţii scapă adesea de pedepse, profitând de ceea ce avocaţii numesc legi depăşite şi ambigue.

Citeşte şi O femeie însărcinată a fost LAPIDATĂ pentru că se CĂSĂTORISE din DRAGOSTE