După ce şi-a făcut de cap cu mai mulţi băieţi, o tânără din Botoşani a minţit că a fost violată pentru a-şi justifica lipsa de acasă

Situaţie halucinantă în judeţul Botoşani. O tânără de 18 ani a minţit că a fost violată, găsind astfel un pretext pentru faptul că a lipsit de acasă o zi întreagă. Fata le-a povestit poliţiştilor că a fost luată cu forța de mai mulți indivizi care ar fi abuzat-o sexual într-o locuință.

RomaniaTV.net
28 oct. 2017, 06:43
După ce şi-a făcut de cap cu mai mulţi băieţi, o tânără din Botoşani a minţit că a fost violată pentru a-şi justifica lipsa de acasă

Adolescenta a plecat de acasă cu gândul de a ajunge la bunica sa, care locuia într-un sat învecinat. Ea ar fi trebuit să meargă pe jos 6 kilometri, numai că pe drum s-a întâlnit cu doi tineri care s-au oferit să o ducă cu maşina. Tânăra a ajuns să întreţină raporturi sexuale cu unul dintre ei, după care a plecat la bar cu cei doi.

În aceeşi zi, fata a mers la locuinţa unui sătean, unde a petrecut împreună cu alţi patru tineri şi chiar s-a iubit cu unul dintre ei. După ce s-a înoptat, ea şi-a dat seama că trebuie să se întoarcă acasă şi să inventeze şi un motiv pentru care nu a ajuns la bunica sa. Ea a pus mâna pe telefon şi a sunat la 112, unde a reclamat că a fost luată de pe drum şi urcată cu forţa într-o maşină, iar apoi dusă într-o locuinţă unde a fost violată de mai mulţi tineri necunoscuţi. 

În urma audierilor, poliţiştii şi-au dat seama că tânăra a minţit.