O tânără de 18 ani este în comă după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc. Fata se certase cu familia ei

O tânără în vârstă de 18 ani este în comă după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc din Baia Mare. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut incidentul.

24 nov. 2021, 08:32
O tânără de 18 ani este în comă după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc. Fata se certase cu familia ei
O tânără de 18 ani este în comă după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc. Fata se certase cu familia ei

O tânără de 18 ani este în comă după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc. Incidentul s-a petrecut marţi seară, în Baia Mare.

O tânără de 18 ani, în comă după ce a căzut de la etajul opt

Potrivit primelor informaţii, fata era din Colibiţa, judeţul Bistriţa, iar în urmă cu şase luni s-a mutat în Baia Mare. Aceasta locuia în blocul unde s-a produs incidentul împreună cu iubita sa, o tânără de 21 de ani din Gherla, judeţul Cluj. Cele două s-ar fi certat în ultimele zile, iar tânăra de 18 ani ar fi vrut să se întoarcă acasă, însă familia sa nu a mai primit-o, potrivit actualmm.ro. 

Citeşte şi O fetiţă de 3 ani a căzut de la etajul patru al unui bloc din Timişoara. Copila se juca cu un hamster

„Poliţiştii băimăreni au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a căzut de la un etaj superior al unui imobil de pe bulevardul Traian din municipiu. La faţa locului, poliţiştii au identificat victima ca fiind o tânără de 18 ani care, în timp ce se afla singură în apartament, a căzut de la etajul 8 pe acoperişul unui magazin. În urma impactului, victima a fost conştientă şi a fost preluată de un echipaj SMURD, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Din păcate, la scurt timp tânăra de 18 ani a intrat în comă.

„Tânăra se află în stare gravă, e în comă, intubată, cu fractură de bazin, de membre inferioare şi politraumatism pneumotorace. Prognosticul medical e unul rezervat”, a spus directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile în acest caz.

Citeşte şi Scene de groază la un centru de plasament din Constanța. Două adolescente de 14 ani au căzut de la etaj. Autoritățile au intervenit de urgență!