O fetiţă de 3 ani a căzut de la etajul patru al unui bloc din Timişoara. Copila se juca cu un hamster

O fată de doar trei ani a căzut accidental de la etajul patru al blocului în care locuieşte, în Timişoara. Copila a fost transportată de urgenţă la spital în stare de conştienţă.

30 oct. 2021, 14:21
O fetiţă de 3 ani a căzut de la etajul patru al unui bloc din Timişoara. Copila se juca cu un hamster
Sursa foto: tion.ro

La doar o săptămână după ce o fetiță de doi ani a căzut de la etajul unui bloc din orașul Mioveni, în județul Argeș, un nou incident grav asemnător s-a produs în acest weekend la Timişoara.

O fetiţă de 3 ani a căzut accidental de la etajul patru al blocului în care locuieşte, în Timişoara, în timp ce se juca cu un hamster. Fetiţa a căzut pe terasa de la etajul întâi, fiind transportată în stare de constienţă la spital.

Citeşte şi: DOLIU în România. Un important om de afaceri s-a sinucis, se pare că avea datorii mari

„Poliţiştii Sectiei 3 Poliţie Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că o fetiţă de trei ani a căzut accidental de la etajul 4 al blocului în care locuia, de pe strada Mareşal Constantin Averescu din municipiu”, a transmis IPJ Timiş.

Fetița de trei ani a fost dusă la Spitalul „Louis Țurcanu”, cu politraumatism, după ce a căzut de la peste 7,5 metri înălțime, spun medicii de pe ambulanță citaţi de tion.ro.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. Starea copilei este stabilă în acest moment, iar medicii urmează să-i facă mai multe investigații.

Citeşte şi: Incendiu într-un bloc din Tulcea. O fată de 15 ani a sărit de la etajul patru