O tânără de 19 ani a fost ucisă de iubit după ce depusese nenumărate plângeri. Anchetă internă la IPJ Gorj

O anchetă internă este efectuată la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Gorj, după ce o tânără în vârstă de numai 19 ani a fost ucisă de către fostul ei iubit, cu toate că depusese plângeri la poliţie împotriva acestuia pentru hărţuire şi ameninţare.

26 iul. 2021, 22:31
O tânără de 19 ani a fost ucisă de iubit după ce depusese nenumărate plângeri. Anchetă internă la IPJ Gorj

O tânără de 19 ani din Baia de Fier (Gorj) a murit înjunghiată de fostul ei iubit. Fata făcuse mai multe plângeri la poliție, reclamând că este amenințată, însă i s-ar fi spus că, pentru a se putea face ceva, agresorul trebuie prins în flagrant.

Corpul de Control al Ministrului de Interne efectuează o verificare la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj, după crima petrecută în localitatea Baia de Fier. Cercetările sunt efectuate de 12 reprezentanţi ai Ministerului de Interne.  Prefectul judeţului Gorj, Corneliu Răducan, a spus că aşteaptă concluziile acestei anchete: „Corpul de Control efectuează un control. Nu pot să fac comentarii cu privire la acest control până când nu vor fi cunoscute concluziile verificărilor care sunt în curs de desfăşurare“.

Mama tinerei a povestit că au fost depuse mai multe plângeri la Poliţie, dar i s-a transmis că agresorul trebuie prins în fapt.  „Am depus plângeri la poliţie în care am arătat că este căutată şi ameninţată cu moartea, dar poliţia din România nu a luat nicio măsură. Ni s-a spus că nu poate face nimic decât dacă îl prind în fapt. O urmărea de mult timp. Dădea mesaje să iasă afară, să vorbească cu ea. Am mers cu ea să facă două contestaţii la Bacalaureat. Am ocolit şi mi-a spus că nu vrea să se întâlnească cu dementul acela. O teroriza!“, a povestit mama tinerei.

Tânăra ucisă şi incendiată în Ghimpaţi a fost identificată. Primele imagini cu victima date de oamenii legii
Ionela, o tânără de 19 ani, a fost ucisă, în noaptea de miercuri spre joi, de fostul său iubit, un tânăr de etnie romă, care a fost orbit de gelozie, după ce Ionela se despărţise de el.  Raymond Căldăraru a urmărit-o cu maşina pe drumul dintre Novaci şi Baia de Fier. Ionela se afla într-o altă maşină şi a vrut să coboare, dar a fost prinsă de criminal, care a înjunghiat-o de mai multe ori.  Acesta a luat-o şi a băgat-o în maşina sa, după care s-a îndreptat către Târgu Jiu. Nu a mers la spital, pentru a-i mai da o şansă de salvare tinerei, ci a parcat maşina în curtea locuinţei din Târgu Jiu.

Prietenii Ionelei, martor la acest cumplit eveniment, au sunat la 112, dar autoturismul nu a fost oprit în trafic, până la Târgu Jiu.  „S-a reţinut că suspectul, după o şicanare în trafic, în noaptea trecută, în jurul orei 24.00, a coborât din autoturismul său, s-a înarmat cu un cuţit tip briceag şi, în timp ce victima a încercat, pentru a-şi asigura scăparea, să coboare din autoturismul în care se afla împreună cu o altă persoană şi să urce în alt autoturism, suspectul a înjunghiat-o.

Tânără ucisă de un om al străzii, după ce aceasta îi dăduse de mâncare. Modul cumplit în care a omorât-o
A urcat-o pe victimă în maşina sa şi a plecat cu aceasta către Târgu Jiu. Faptele s-au petrecut pe raza localităţilor Baia de Fier şi Novaci. Fiind apelat serviciul de urgenţă 122 de către martori oculari la săvârşirea faptei. În jurul orei 1-1.30, poliţişti din cadrul Biroului de ordine publică al Poliţiei Târgu Jiu au intervenit de urgenţă, în sensul că au pătruns în curtea locuinţei din Târgu Jiu în care se afla parcată maşina, iar victima a fost găsită decedată pe bancheta din spate. Aceasta prezenta mai multe plăgi înjunghiate care au dus la deces“, a transmis Cristina Ciobanu, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

 


loading...