O tânără de 19 ani a încercat să se sinucidă pentru că iubitul nu-i răspundea la telefon

O tânără de 19 ani a încercat să-și încheie socotelile cu viața pentru că iubitul său nu-i răspundea la telefon. Un bărbat de 45 de ani a înghițit un pumn de medicamente pentru că soția, plecată la muncă în străinătate, nu mai dorea să se întoarcă acasă.

13 sept. 2018, 10:03
O tânără de 19 ani a încercat să se sinucidă pentru că iubitul nu-i răspundea la telefon

Medicii urgentiști din cadrul Unității de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava au salvat, marți după-amiază, două persoane care au ajuns în stare gravă după ce au înghițit câte un pumn de medicamente.

O tânără în vârstă de 19 ani din satul Ştirbăț, comuna Udești a încercat să-și încheie socotelile cu viața pentru că iubitul său nu-i răspundea la telefon. Fata era singură acasă când s-a decis să înghită toate medicamentele pe care le-a găsit, dar când a văzut că începe să se simtă rău și-a sunat mama și a rugat-o să vină rapid acasă, fără a-i da alte detalii. Îngrozită de ceea ce ar putea urma, femeia a sunat la 112 și a cerut ajutor. Un echipaj SMURD s-a prezentat la domiciliul acesteia, de unde a preluat-o pe tânără și a transportat-o la spitalul sucevean pentru tratament și investigații de specialitate. După o evaluare a medicilor, tânăra a fost diagnosticată cu ingestie voluntară polimedicamentoasă, fiind internată la secția de Terapie Intensivă.

Al doilea pacient care a ajuns la UPU, după ce a încercat să se sinucidă, a fost un bărbat în vârstă de 45 de ani din comuna Mănăstirea Humorului. Acesta a înghițit un pumn de medicamente pentru că soția, plecată la muncă în străinătate, nu mai vrea să se întoarcă acasă. Bărbatul a fost găsit mai mult mort decât viu de către fiul său, care a sunat la 112. Un echipaj al Ambulanței l-a preluat și l-a transportat la unitatea spitalicească din Gura Humorului, dar după o evaluare a stării de sănătate medicii au decis transferul acestuia către spitalul sucevean. Cadrele medicale care îl îngrijesc sunt destul de reticente în ceea ce privește șansele sale de recupe­rare.