O tânără de 21 de ani a fost împuşcată mortal pentru că şi-a scos câinele afară să-şi facă nevoile

Isabella Thallas, în vâstă de 21 de ani din Colorado a murit în urmă cu câteva zile după ce a fost împuşcată mortal pentru că şi-a scos câinele afară pentru a-şi face nevoile. 

RomaniaTV.net
12 iun. 2020, 19:16
O tânără de 21 de ani a fost împuşcată mortal pentru că şi-a scos câinele afară să-şi facă nevoile

Isabella şi iubitul ei, Darian Simon, îţi plimbau câinele prin cartierul Denver’s Ballpark şi îl îndemnau să-şi facă nevoile. În acel moment, un bărbat care se afla într-un apartament al blocului de lângă, s-a enervat de insistenţa tinerilor. 

Cei doi au încercat să-l ignore, însă, cu toate acestea, bărbatul a scos un pistol şi a tras fără ezitare în tinerii aflaţi la doar câţiva metri distanţă de geamul lui. 

Isabella a murit la faţa locului din cauza împuscăturilor, iar Darian s-a ales cu răni grave după ce a fost împuşcat de două ori.  

Conform publicaţiei The Denver Post, Michael Close, în vârstă de 36 de ani, a fost arestat pentru uciderea Isabellei, asta după ce poliţiştii l-au prins fugind din oraş. 

Potrivit autorităţilor, poliţiştii l-au prins pe bărbat pe autostrada 285, având o puşcă şi un pistol pe scaunul din dreapta al maşinii. Michael a fost acuzat de crimă şi agresiune gravă. 

Cu doar două săptămâni în urmă, înainte de moarte ei, Isabella şi-a sărbătorit ziua de naştere, iar mama ei a postat un mesaj emoţionant pe pagina de Facebook, descriind-o drept ” o femeie frumoasă, inteligentă şi uimitoare”.