O tânără de 21 de ani şi-a pus capăt zilelor înainte de Crăciun. Lasă orfan un copilaş de trei ani

O tânără mamă şi-a pus capăt zilelor în preajma sărbătorilor de iarnă, cu puţin timp înainte de Crăciun, lăsând în urmă un băieţel minunat de doar trei ani. Tânăra suferea de mai multe probleme mintale.

23 dec. 2020, 20:40
O tânără de 21 de ani şi-a pus capăt zilelor înainte de Crăciun. Lasă orfan un copilaş de trei ani

O tânără de 21 de ani s-a sinucis.  O prietenă din copilărie a vorbit despre problemele mintale şi despre anii pe care Casey Thornhill, din Beighton, Sheffield, i-a petrecut căutând ajutor, înainte de a fi diagnosticată cu tulburare de personalitate la limită. Tânăra de 21 de ani era conştientă că felul în care se simte o afectează extrem de tare şi încerca să îşi găsească un tratament.
Când a început însă în final să primească ajutor a fost prea târziu. Casey a lăsat în urmă fiul, Noah, în vârstă de trei ani, un iubit și o familie iubitoare, potrivit Mirror.

O tânără de 21 de ani s-a sinucis. Mama ei, Julia, complet răpusă de durere, a declarat că oamenii ar trebui să conştientizeze că aceste afecţiune mintale există, că unii oameni suferă şi au nevoie de ajutor cât mai curând, pentru a nu se repeta o astfel de tragedie.

Unele dintre simptomele bolii includ instabilitate emoțională, gândire sau percepție tulbure, comportament impulsiv și relații intense, dar instabile cu ceilalți.

„Casey era o persoană minunată, vibrantă și plină de viață. Avea niște prieteni foarte buni și, mai ales, era o mamă fantastică. Dar boala poate face ca lucrurile să se întâmple foarte repede și brusc. A fost într-adevăr un final tragic. Nu putem face multe în această situație, așa că ne-am gândit că vom înființa o strângere de fonduri care îl va ajuta pe Noah în viitor. Am vrut, de asemenea, să ajutăm oamenii să conştientizeze şi să înţeleagă gravitatea acestei boli. Casey a vrut ajutor, știa că este bolnavă și a vrut doar să fie ok pentru Noah” a adăugat Rachel.

Doliu şi în România. Un politician a murit de Covid la 51 de ani

Vestea tragediei a fost anunțată de apropiații și de rudele sale. Gabriel Lungu a fost și consilier superior în Ministerul Economiei și era apreciat în Valea Jiului pentru activitatea sa publică și pentru acțiunile în sprijinul minerilor și al pensionarilor din minerit.

„Scriu despre tine, cu lacrimi de durere. În urmă cu câteva momente a plecat dintre noi un înger. Gabriel Lungu a fost un copil care a plecat de jos, de la țară, dintr-o familie săracă, dar demnă, și a reușit să ajungă un mare om. Născut în satul natal al soției mele, Piscoiu, comuna Stejari, județul Gorj, a muncit la CFR, a învățat toată viața, a absolvit Facultatea de Drept, apoi a lucrat la Prefectura Hunedoara, a fost consilier parlamentar, apoi Secretar de Stat la Ministerul Muncii, sub mai mulți miniștri, Secretar de Stat la Ministerul Economiei, iar în ultima parte Director general în cadrul Inspecției Generale a Muncii. Avea 51 de ani. Timpul nu a mai avut răbdare. Dumnezeu și-a vrut Îngerul la el… A plecat dintre noi de Ziua Eroilor Revoluției, pe 22 Decembrie. Pentru că el, Gabi, a fost un erou. Un familist de excepție și un tată unic. Copiii lui erau viața lui. Oltinuța, 17 ani, este elevă la Liceul “Dinu Lipatti” din București. La fel, Andrei, 15 ani, elev la un liceu din Petroșani, un copil frumos și bun, prietenul lui Victoraș. Doi îngerași ale căror aripi se frâng, fără voia lor. Tata va pleca acolo unde este mai mare nevoie de el: între îngerii Lui Dumnezeu. Mergi cu demnitate, Gabi, așa cum ai trăit o viață printre noi. Poate nu te-am meritat suficient. Dar te-am iubit ca pe un frate mai mare”, a fost mesajul publicat de Ringo Dămureanu, fost apropiat al hunedoreanului.