O tânără de 22 de ani a aflat că soțul ei este, de fapt, femeie. Erau căsătoriţi de zece luni

O tânără de 22 de ani, din Indonezia, a aflat că soțul ei este, de fapt, femeie, în ciuda faptului că au avut relații intime în mod constant. Potrivit surselor media indoneziene, N.A. și-a cunoscut soțul, Ahnaf Arrafif, pe Tantan, o aplicație matrimonială.

29 iun. 2022, 23:41
O tânără de 22 de ani a aflat că soțul ei este, de fapt, femeie. Erau căsătoriţi de zece luni
O tânără de 22 de ani a aflat că soțul ei este, de fapt, femeie

O tânără de 22 de ani a aflat că soțul ei este, de fapt, femeie. N.A., a depus plângere împotriva „soțului ei”, plecat între timp de acasă, pentru înșelăciune. „Încă îmi este frică. Tremur toată când ies afară”, a declarat femeia pentru publicația locală Tribun News, citată de New York Post.

Citeşte şi: Accident cumplit în Indonezia: 18 morţi după ce un camion s-a lovit de stânci

O tânără de 22 de ani a aflat că soțul ei este, de fapt, femeie

Cei doi s-au întâlnit în persoană pentru prima dată în mai 2021, când Arrafif a călătorit în orașul natal al femeii, Jambi. A cerut-o în căsătorie pe N.A. la scurt și s-au căsătorit în iulie.

N.A. spune că a avut relații intime normale cu „soțul ei” în timpul căsătoriei, însă abia acum și-a dat seama că a fost păcălită. I s-a părut, totuși, bizar că el nu a lăsat-o niciodată să-l vadă dezbrăcat.

Mama tinerei a fost, la început, foarte încântată de Arrafif, dar după căsătorie a început să fie suspicioasă și și-a dat seama foarte repede că nu avea loc de muncă. Cei doi miri se mutaseră cu ea, iar el a început să-i ceară bani.

În lunile care au urmat, mama miresei a devenit din ce în ce mai convinsă că „ginerele” ei era un șarlatan. La un moment dat chiar a început să suspecteze că nu era bărbat și a încercat să obțină acte lui de identitate.

În luna aprilie, femeia l-a confruntat în cele din urmă pe Arrafif și i-a cerut să se dezbrace. Atunci, Arrafif a recunoscut că este de fapt femeie și se numește Erayani Arrafif.

N.A. și mama ei au anunțat poliția, iar Arrafif a fost acuzată de fraudă. Procesul va începe în scurt timp.