O tânără de 24 ani din Bacău, aruncată de iubit de la etajul a IV-lea UPDATE

O tânără de 24 de ani, din Bacău, a ajuns în stare gravă la spital, joi, după ce a căzut, complet dezbrăcată, de la fereastra locuinţei iubitului său, situată la etajul al patrulea al unui bloc din oraş, incident după care tânărul s-a blocat în apartament, poliţiştii fiind nevoiţi să spargă uşa.

04 iun. 2015, 07:42
O tânără de 24 ani din Bacău, aruncată de iubit de la etajul a IV-lea UPDATE

UPDATE: În urma investigaţiilor medicale asupra persoanei în cauza s-a stabilit următorul diagnostic: politraumatisme, traumatism cranio cerebral, traumatism toraco abdominal cu şoc, fractura omoplat stâng,contuzie brat stâng şi femur stâng, multiple plăgi. La faţa locului s-a deplasat echipa operativa care a stabilit că tânără în vârstă de  24 ani, venise în vizită la un bărbat de 36 ani, cu care se cunoștea de mai mult timp în jurul orelor 00.30, după ce au discutat în prealabil telefonic. Au consumat împreună băuturi alcoolice până în jurul orei 02.00 și pe fondul consumului excesiv de alcool aceştia s-au certat, iar victima a căzut din balconul apartamentului. Ulterior bărbatul la care venise în vizită a aruncat pe geam hainele şi bunurile acesteia, precum şi mai multe sticle de votcă, şi a refuzat să permită accesul polițiștilor în apartament.În această  situaţie s-a intervenit pentru asigurarea accesului în apartament cu polițiști din cadrul  S.A.S, în interior fiind găsit bărbatul de 36 ani, în stare avansată de ebrietate, fiind condus la sediul Politie pentru cercetări. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă faptă prevăzută şi pedepsită de art. 196 C.p., urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie înaintat către Parchet cu propuneri corespunzătoare.

Vecinii au fost cei care au auzit un zgomot puternic si au vazut-o pe fata de 24 de ani pe trotuarul din fata blocului, scrie desteptarea.ro. Era dezbracata si nu a mai apucat sa spuna decât câteva cuvinte. Oamenii au sunat la 112 iar o ambulanta a transportat-o la spital.

Citeşte şi Criminal periculos în libertate. Condamnat la închisoare pe viaţă, a dispărut fără urmă

A fost agitatie mare in aceasta dimineata, in fata unui bloc de patru etaje de pe strada Ardealului, din municipiul Bacau. In jurul orei 3.00, o fata de 24 de ani a plonjat de la ultimul nivel, dar nu se stie inca daca s-a aruncat, a cazut sau a fost impinsa de la geamul garsonierei unui tânar, se pare iubitul ei.

Sunt insa persoane care sustin ca el ar fi impins-o si apoi ar fi aruncat dupa ea cu mai multe obiecte, care au si fost gasite in gradina imobilului.

Cert este ca dupa acest episod, barbatul s-a baricadat in casa. Doar mascatii de la politie au mai putut pune mâna pe el, dupa ce au spart usa, si l-au dus la audieri pentru a se stabili ce s-a intâmplat intre cei doi.

Citeşte şi CLIPE de GROAZĂ pentru o femeie însărcinată din Gorj: A fost BĂTUTĂ şi alungată din casă de soţ VIDEO

Tânara a fost si ea preluata imediat de un echipaj de salvare care a transportat-o la spital pentru ingrijiri medicale si a ramas sub supraveghere la Terapie Intensiva.

Avea mai multe fracturi insa urma sa fie supusa mai multor investigatii.