O tânără de 24 de ani, geniu al IT-ului, a murit intoxicată de fum. Nu avea nicio arsură

O tânără din Câmpina a murit în incendiul izbucnit vineri seara la Clubul Colectiv, din Bucureşti. Medicii legişti au stabilit că fata a murit intoxicată cu fum, pe corpul său neexistând arsuri.

RomaniaTV.net
01 nov. 2015, 13:45
O tânără de 24 de ani, geniu al IT-ului, a murit intoxicată de fum. Nu avea nicio arsură

Karina Opriţă (24 de ani) se afla la grupul sanitar al clubului, situat în capătuil celălalt al clubului faţă de singura cale de acces, astfel încât pompierii au ajuns prea târziu şi nu au mai putut să o salveze.

Karina Oprita a copilarit la Brebu, a crescut in Campina si acum locuia in Bucuresti, unde lucra ca specialist IT la Telekom, și în ultima vreme se implicase în tot felul de acțiuni de voluntariat.

CUTREMURĂTOR! S-a stins din viaţă şi Costi Ignat, din trupa Monarchy Band. S-a întors să salveze oameni

 

Prietenii sunt indurerati de pierderea fetei, pe care o descriu ca o persoana calda, sensibila, mereu dornica sa se implice in a-i ajuta pe altii. Dovada in acest sens sunt si actiunile sale de voluntariat in grupul Donatii.Campina. Sebastian Dumitrescu, unul dintre prietenii bietei fete, a postat pe Facebook:

”Nu poti sa nu empatizezi cu tragedia de noaptea trecuta mai ales cand ai atatia prieteni care au luat parte la nefericitul eveniment , dar cand afli de trecerea in nefiinta a unei persoane pe care o cunosti de cand s-a nascut si ai trait si copilarit alaturi de ea , este …tragic . La revedere Karina Opriţă, drum bune catre o lume poate mai buna :((„.

Rudele, prietenii și cunoscuții de pe facebook o plâng pe Carmen Irina (Karina) Opriță, o tânără din Câmpina, care a pierit în incendiul de la Clubul Colectiv din București. Ea se numără printre cele 29 de victime decedate.

„Tragedia de noaptea trecută, de la Clubul Colectiv din București, ne-a afectat pe mulți dintre noi, într-un fel sau altul. Iar acum durerea este parcă și mai mare, după confirmarea oficială a faptului că printre victimele incendiului se numără și o tânără din Câmpina. Karina Opriță avea 24 de ani. O fată frumoasă și plină de viață, un om minunat. A absolvit Facultatea de Informatică, era în primul an la masterat și lucra ca specialist IT la Telekom, în București. Acum, totul s-a terminat. Karina se numără printre tinerii care și-au pierdut viața în incendiul puternic izbucnit aseară la Clubul Colectiv. Familia este distrusă, prietenii îndurerați, multora aproape că nu le vine să creadă că s-a putut întâmpla o asemenea tragedie și că, acum, Karina nu mai este. Trupul ei va fi adus acasă, la Câmpina, în această noapte. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, spun prietenii. Pana acum, este cunoscut numele a inca unui campinean care a fost ranit in incendiul din club: Silviu Ciocanelli. Apropiatii spun ca acesta se afla in spital si este bine. Alti trei campineni au fost prezenti vineri in Colectiv, dar au scapat cu bine, reusind sa iasa afara la timp: Alex Teodorescu, Daniel Conciu si Theodor Iordache, conform ph-online.ro