O tânără de 24 de ani şi-a şocat soţul şi copiii dezvăluind că s-a culcat cu peste 1.000 de bărbaţi

O tanara casnica ce parea sa sa aiba o viata de vis a ramas fara familie si pe drumuri dupa ce si-a dezvaluit secretul murdar.

27 ian. 2017, 09:08

Tanara, Mercedes, 24 de ani, a fost maritata timp de 6 ani cu Andrew, fost soldat in armata SUA, si impreuna au doi copii. Din exterior, viata lor de familie parea perfecta, mai ales dupa ce s-au mutat intr-o casa frumoasa, cu sapte dormitoare. Insa totul a fost s-a terminat abrupt cand adevarul a iesit la lumina.

Citeşte şi Viaţa unei prostituate. „Un client mi-a pus atât de multă cocaină în părţile intime, că am făcut supradoză”

Mercedes a aparut la o televiziune de larga audienta si si-a spus intreaga poveste. „Am trait in minciuna toata viata mea. Daca te uiti pe Facebook-ul meu o sa zici ca vezi visul american implinit. Adevarul este ca de la 14 ani am lucrat ca escorta”, a spus Mercedes, care mai recunoaste ca bea cate o sticla de votca pe zi.

Citeşte şi Dezvăluirile unei „prinţese”. „Sunt atât de BOGATĂ încât am cheltuit 1 milion de lire sterline doar pe parfum în două luni”

Femeia a dezvaluit ca saptamanal se culca cu 50 sau 60 de barbati si castiga cate 6.000 de dolari.

Mercedes aproximeaza ca s-a culcat cu peste 1.000 de barbati pana s-a maritat. Marea problema este ca a continuat sa faca acest lucru si dupa ce s-a casatorit si a facut copii, atunci cand sotul ei era detasat.