O tânără de 25 de ani A ORBIT după ce şi-a tatuat globurile oculare pentru a semăna cu artistul ei preferat

O tânără din Polonia, în vârstă de 25 de ani, a orbit după ce a încercat să-şi tatueze globurile oculare precum artistul ei preferat, rapper-ul Popek. 

RomaniaTV.net
27 feb. 2020, 12:38

Aleksandra Sadowska din orașul Wroclaw, din vestul Poloniei, se dusese la salonul de tatuaje, după ce a decis că vrea să imite un artist de rap numit Popek, care avea, de asemenea, albul ochilor vopsiți cu negru. Procedura complicată i-a provocat dureri groaznice tinerei, însă tatuatorul i-a spus că este perfect normal şi că ar trebui să ia calmante. 

Cu sediul în capitala Poloniei, Varşovia, artistul tatuator numit în presa locală drept Piotr A, se confruntă acum cu trei ani de închisoare pentru orbirea tinerei de 25 de ani. După ce și-a pierdut vederea completă în ochiul drept, Aleksandra a aflat de la medici că leziunile sunt definitive și că în curând îşi va pierde vederea și la ochiul stâng. 

Citeşte şi: Boli de ochi: 9 probleme oculare care iti pot afecta vederea

În timpul anchetei, s-a constatat că tatuatorul a făcut greșeli grave în acest proces, inclusiv utilizarea de cerneală corporală pentru tatuarea pielii, care nu ar trebui să intre în contact cu ochiul. Avocații fetei au declarat pentru presa locală că „există dovezi clare că tatuatorul nu știa să efectueze o procedură atât de delicată, şi totuși, a decis să o realizeze, ceea ce a dus la această tragedie”.

„Nu voi intra în depresie şi mă voi muta în subsol. Regret ce s-a întâmplat, dar trăiesc în continuare”, a declarat tânăra.