O tânără dezbrăcată a căzut de la balcon, în timpul unui moment intim. A aterizat pe o maşină

O tânără dezbrăcată a căzut de la balcon şi a aterizat pe o mașină parcată în fața blocului. Se pare că roșcata se bucura de un moment intim cu iubitul ei, când a alunecat de pe balustradă.

27 sept. 2021, 10:51
O tânără dezbrăcată a căzut de la balcon, în timpul unui moment intim. A aterizat pe o maşină
O tânără dezbrăcată a căzut de la balcon

O tânără dezbrăcată a căzut de la balcon. Imaginile filmate de o cameră de supraveghere surprind momentul în care o femei din Taipei cade de la balcon și se prăbușeșete pe plafonul unei mașini. Din fericire, a scăpat cu viață în urma incidentului.

O tânără dezbrăcată a căzut de la balcon

Mă îndreptam spre casă când s-a întâmplat. Nu am văzut-o căzând, dar am auzit un zgomot puternic, apoi am văzut-o pe mașină. Un bărbat a venit apoi la ea și a ajutat-o„, a declarat un localnic pentru presa locală, relateză Daily Star, care a publicat imaginile dramatice, potrivit Observatornews.ro.

După câteva minute, iubitul femeii aleargă spre ea și o ajută să coboare de pe mașină.

Tânăra s-a ales cu o leziune minoră la spate, însă a stat internată câteva săptămâni în spital. Acum, se află în stare stabilă.

Cuplul a fost nevoit să plătească daune vecinului de bloc, pentru mașina avariată.

Citeşte şi: O fetiţă de doi ani a căzut de la etaj în timp ce mama ei întindea rufele pe balcon

O româncă a căzut de la balcon, în Italia

O româncă a ajuns de urgenţă la spital după ce a căzut de la balcon, în Italia. Tânăra încerca, duminică seara, să facă un video pentru a-l posta pe reţeaua de socializare TikTok. În momentul în care s-a aplecat prea mult peste balustradă, a căzut în gol.

A ajuns de urgenţă la spitalul din Padova, Italia, acolo unde locuieşte. Familia a fost cea care a chemat ambulanţa, iar la faţa locului au ajuns şi organe de poliţie. Medicii au concluzionat că fata a căzut pe spate pe sol şi şi-a fracturat zona lombară.

Poliţiştii au deschis o anchetă, iniţial crezănd că femeia a vrut să îşi pună capăt zilelor. Ulterior au aflat că nu a fost aşa, ci doar una dintre cele mai periculoase provocări de pe TikTok.

Pe de altă parte, famila susţine că a fost vorba de un accident şi tânăra ar fi alunecat în timp ce dansa și încerca să facă un selfie video cu peisajul din zonă. Din fericire, tânăra a primit îngrijirile medicale necesare şi acum se află în afara oricărui pericol, potrivit Roitalianul.com.