O tânără din Braşov a divorţat de soţul ei pentru că „e VÂRCOLAC”

Românii reuşesc, din nou, să uimească mapamondul. Cazul unui divorţ a făcut înconjurul lumii: o româncă s-a despărţit de soţ pentru că bărbatul ei ar fi vârcolac, iar în nopţile cu lună se transformă şi atacă animalele. Un alt bărbat din Călăraşi care vrea cu disperare să se însoare a cerut ajutorul tuturor primarilor din judeţ.

08 mai 2015, 08:11
O tânără din Braşov a divorţat de soţul ei pentru că „e VÂRCOLAC”

Ana Kovacs, 26 de ani, din Șirnea, judeţul Braşov, a descoperit pe data de 4 aprilie 2015, că soțul ei este vârcolac. L-a suspectat că are o iubită, pentru că lipsea de acasă noaptea. S-a hotărât să-l urmărească și ceea ce a văzut este de domeniul fantasticului, potrivit efemeride.ro.

În nopțile cu lună plină, el lipsea de acasă și mergea la o fermă din apropierea localității Șirnea, unde în toiul nopții ataca animalele. Ana Kovacs susține că acesta era în pielea goală și ataca animalele care fugeau îngrozite. În sprijinul ei, a depus mărturie un angajat al fermei care într-o noapte a asistat la acest spectacol.

Un bărbat vrea să se însoare şi cere ajutorul tuturor primăriile din judeţul Călăraşi

Emilian Stoian din Belciugatele are 45 de ani şi de mai bine de 20 de ani îşi caută nevastă. Cum nu a reuşit să îşi găsească una, a decis să depună o cerere la toate primăriile din judeţul Călăraşi, sub forma unui anunţ matrimonial. Bărbatul caută o soţie care să semene cu Paula Seling, să aibă glas feminin, râs sincer şi să nu poarte pantaloni.

După ce a depus cererea, Emilian a început să umble pe uliţele satului cu o coroniţă de nuiele pe creştetul capului.