O tânără din Galaţi, amendată pentru alarmarea poliţiei, după ce a declarat că a fost răpită. Unde era de fapt

O tânără în vârstă de 19 ani din judeţul Galaţi a fost amendată de oamenii legii după ce a alarmat poliţia fără un motiv întemeia. Aceasta şi-a păcălit familia, chiar de ziua ei, că a fost răpită.

RomaniaTV.net
09 iul. 2020, 13:23
O tânără din Galaţi, amendată pentru alarmarea poliţiei, după ce a declarat că a fost răpită. Unde era de fapt

Familia tinerei a sunat la 112 pentru a cere ajutorul oamenilor legii, care au reuşit în cele din urmă să rezolve cazul. În momentul în care a fost prinsă, tânăra a declarat că se află, de fapt, în Italia, şi a vrut să le facă rudelor o glumă de ziua ei. Tânăra a pus totul pe seama consumului de alcool şi a etnobotanicelor, a transmis News.ro.

Citeşte şi: Care sunt judeţele cu cea mai rapidă transmitere comunitară. Tătaru: „Nu suntem în situaţia în care să se decreteze stare de urgenţă”

Poliţia Judeţeană Galaţi a anunţat, joi, că autorităţile au fost sesizate, printr-un apel la 112 de o tânără de 23 de ani, din comuna Vânători, despre faptul că sora ei, în vârstă de 19 ani, este ţinută de mai multe persoane împotriva voinţei sale, într-un spaţiu din municipiul Galaţi, de unde observă o piscină, un drum de centură şi un pod.

Oamenii legii au început verificările în acest caz, conform descrierii, şi au verificat spaţiile de cazare, fără a fi identificate persoane sau informaţii relevnte cu privire la sesizare. În acest caz au fost informate şi restul structurilor din cadrul IPJ Galaţi.

În urma verificărilor efectuate şi a discuţiilor telefonice purtate cu presupusa persoană vătămată, pe numărul de telefon pus la dispoziţie de mama acesteia, un număr din Italia, poliţiştii şi-au dat seama că cele sesizate nu se confirmă.

Astfel, în urma unui apel video, tânăra de 19 ani a declarat că se află în Italia şi nu este victima vreunei infracţiuni, dar a dorit să facă o glumă cu membrii familiei sale, chiar de ziua sa de naştere, punând totul pe seama consumului de băuturi alcoolice şi a substanţelor halucinogene.

Aceasta a fost sancţionată pentru alarmarea organelor de menţinere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol, fără motiv întemeiat.