O tânără din Marea Britanie îşi imploră familia să o eutanasieze, după ce a fost muşcată de o insectă în urmă cu 11 ani

O tânără din Marea Britanie suferă de o boală misterioasă, după ce în urmă cu 11 ani a fost muşcată de o insectă. Mama fetei este disperată şi susţine că fiica ei îşi doreşte să fie eutanasiată ca să scape de durerile groaznice.

16 mai 2016, 10:25

Kirsty, o tânără în vârstă de 23 de ani, a fost muscata de un gandac, in gradina casei, in urma cu 11 ani. De atunci, ea este lovita de boala in mod constant si sufera de dureri cronice, relateaza Daily Mail.

Starea ei s-a agravat foarte mult, iar în ultima lună a ajuns la spital de patru ori. Mama tinerei, este disperată şi spune că fiica ei o implora in fiecare zi sa o duca in Elvetia, la o clinica de sinucidere asistata. 

„Kirsty este din ce in ce mai bolnava. Nu poate lua medicamente, vomita foarte mult, este obosita, foarte slabita si vrea sa moara. Spune ca indura prea multa suferinta si vrea sa mearga in Elvetia, pentru ca nu mai suporta”, spune Theresa Keep, mama fetei, potrivit dailymail.

Theresa crede că fiica ei a fost muşcată de o căpuşă, însă, medicii nu sunt convinşi de asta. De-a lungul timpului, a fost diagnosticata cu mai multe boli, insa analizele ulterioare au infirmat toate ipotezele.

Ajunsă la capatul rabdarii, femeia isi sustine fiica in decizia luata, desi spune ca este cel mai dureros lucru pe care ar putea sa-l faca vreodata.

Citeşte şi O tânără şi-a transmis LIVE sinuciderea pe o aplicaţie