O tânără din Neamţ este căutată cu disperare de familie şi poliţişti

O tânără de 18 ani din comuna Dumbrava Roşie, judeţul Neamţ, nu mai este de găsit de câteva zile. Poliţiştii au fost alarmaţi despre dispariţia tinerei vineri, 31 ianuarie.

RomaniaTV.net
05 feb. 2014, 21:19
O tânără din Neamţ este căutată cu disperare de familie şi poliţişti

Vineri, 31 ianuarie, în jurul orei 20.40, la Postul de Poliţie Dumbrava Roşie a venit o femeie de 38 ani şi le-a spus oamenilor legii că fiica sa, în vârstă de 18 ani, a plecat de acasă joi, 30 ianuarie, la orele 14.00, spre un liceu din Piatra Neamţ, dar nu s-a mai întors acasă şi nici nu a putut lua legătura cu ea telefonic sau prin alte moduri, potrivit ziarulderoman.ro.

La nivelul Secţiei de Poliţie Săvineşti şi al Postului de Poliţie Dumbrava Roşie s-a constituit o echipă de poliţişti care a efectuat cercetarea la faţa ultimului loc în care a fost văzută persoana, după care a demarat căutările în comuna Dumbrava Roşie şi în Săvineşti, verificând locurile şi grupurile de persoane din anturajul tinerei.

În urma căutărilor efectuate, nu s-a reuşit depistarea persoanei, fapt pentru care a fost solicitat darea acesteia în urmărire.

CITEŞTE ŞI: Cazul Elodia II: O femeie din Neamţ, dispărută de doi ani, a fost declarată oficial moartă