O tânără din Sibiu a fost găsită moartă în Elveția. Loredana s-ar fi sinucis în apartamentul ei din Geneva

Tragedie la începutul anului în Elveția, unde o tânără din Sibiu a fost găsită fără viață în apartamentul ei. Ea se mutase la Geneva, după ce o perioadă a locuit în Londra.

14 feb. 2024, 11:35
O tânără din Sibiu a fost găsită moartă în Elveția. Loredana s-ar fi sinucis în apartamentul ei din Geneva
Tânără din Sibiu, găsită fără viață în Elveția

Tânără din Sibiu, găsită fără viață în Elveția. Este vorba despre Loredana C, a cărei morți a surprins pe toată lumea, în special pe cei care o cunoșteau. Era plecată din Sibiu de mulți ani, cupă ce în 2011 absolvise Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Terezianum. Ea păstrase legătura cu prietenii din oraș.

Citește și: O tânără și-a anulat nunta după ce a cerut câte 1.000 de euro de la fiecare invitat. Nici măcar nașii nu au mai acceptat să participe la eveniment, iar logodnicul s-a despărțit de ea

Potrivit Ora de Sibiu, dispariția Loredanei s-ar fi petrecut în prima parte a lunii ianuarie, imediat după sărbătorile de iarnă. Tânăra, care o perioadă îndelungată de timp a locuit în Londra, a fost găsită moartă într-un imobil din orașul elvețian Geneva.

Fiindcă era de negăsit, apropiații au alertat autoritățile în acest sens, iar Loredana ar fi fost găsită fără viață în apartamentul în care locuia.

Citește și: Tragedie în Cluj-Napoca! Tânără de 20 de ani, găsită fără suflare în fața unui bloc. Fata ar fi căzut de la înălțime

Sursele spun că s-ar fi sinucis din cauza unei depresii. De altfel, în imobilul în care locuia, poliția a găsit și un jurnal personal al tinerei, care acum este analizat de anchetatori. Deocamdată nu se știe cu exactitate care este motivul care a împins-o pe Loredana să recurgă la acest gest extrem.

Tânăra a fost repatriată și înmormântată, acasă la Sibiu.