O tânără și-a anulat nunta după ce a cerut câte 1.000 de euro de la fiecare invitat. Nici măcar nașii nu au mai acceptat să participe la eveniment, iar logodnicul s-a despărțit de ea

O tânără din Canada a fost nevoită să își anuleze nunta după ce le-a impus invitaților o sumă fixă, destul de mare.

13 feb. 2024, 12:34
O tânără și-a anulat nunta după ce a cerut câte 1.000 de euro de la fiecare invitat. Nici măcar nașii nu au mai acceptat să participe la eveniment, iar logodnicul s-a despărțit de ea
O tânără și-a anulat nunta după ce le-a cerut invitaților prea mulți bani

Cel mai frumos moment din viața unei femei a devenit, pentru o tânără din Canada, o experiență de coșmar. Ea a fost nevoită să anuleze evenimentul după ce a impus ca fiecare invitat să ofere câte 1.500 de dolari canadieni, aproximativ 1.000 de euro, pentru a participa la nuntă.

Decizi a a fost luată în speranța că suma adunată va acoperi cheltuielile pentru nuntă, estimate la 60.000 de dolari canadieni. Această condiție i-a stricat planurile tinerei, întrucât doar opt persoane au confirmat participarea.

Citește și: Divorț uriaș în lumea milionarilor! Fostul patron al CFR Cluj, Paszkany Arpad, și soția mai tânără cu 20 de ani joacă acum în ligi diferite. Fosta dansatoare, „prinsă în ofsaid” cu un instructor de ski

„Am trimis invitațiile și trebuiau să confirme că ne vor dărui la nuntă banii pe care i-am cerut, 1.500 de dolari de fiecare, dar doar 8 persoane ne-au anunțat că vor participa”, a declarat femeia.

Ea a povestit că până și nașii au renunțat să mai participe la nuntă. Pe lângă faptul că nu-și permitea evenimentul, s-a despărțit și de logodnicul său, din cauza problemelor financiare.

„Dragi prieteni, cu mare tristețe trebuie să vă anunț că am anulat nunta. Îmi pare rău că se întâmplă doar cu patru zile înainte. Din păcate, logodnicul meu și cu mine ne-am despărțit din cauza unor probleme recente și ireparabile. Am decis să încheiem relația și să nu mergem mai departe cu nicio procedură viitoare în acest sens”, a scris ea pe Facebook.

Citește și: Bat clopote de nuntă pentru această zodie! Valentine’s Day vine cu inelul de logodnă în dinți

Tânăra a detaliat cum relația ei s-a încheiat brusc din cauza refuzului invitaților de a contribui cu suma pe care o ceruseră.

„Am cerut, adică am cerut specific, daruri în bani. Cum am fi putut avea nunta la care visam fără finanțarea adecvată? Ne-am sacrificat atât de mult și am cerut fiecărui invitat doar aproximativ 1.500 de dolari. Am vorbit cu câțiva oameni care chiar ne-au promis mai mult pentru a ne face visul să devină realitate.

Cererea noastră de 1.500 de dolari nu era deloc ieșită din comun… Dacă nu puteai contribui, nu erai invitat”, a explicat ea.