O tânără din Timişoara a vrut să se sinucidă pe mormântul iubitului, după ce acesta a murit în accident FOTO

O tânără de 21 de ani a fost la un pas de a-şi pune capăt zilelor marţi, fiind găsită în stare de inconştienţă de ambulanţieri şi poliţişti într-un cimitir din oraş. Povestea tinerei din Timişoara a început cu câteva săptămâni în urmă, când prietenul acesteia a murit într-un grav accident de circulaţie. Fata, care suferă şi de alte probleme de sănătate, a căzut într-o depresie puternică după ce prietenul ei a trecut la cele veşnice.

29 ian. 2015, 12:32
O tânără din Timişoara a vrut să se sinucidă pe mormântul iubitului, după ce acesta a murit în accident FOTO

Surse apropiate anchetei din acest caz spun că tânăra nu a reuşit să-şi revină din şocul emoţional, astfel că marţi, la orele prânzului, a mers la cimitirul de pe str. Făgetului, în care este îngropat prietenul ei, s-a culcat pe locul de veci al acestuia şi a luat mai multe guri dintr-o substanţă otrăvitoare, scrie redesteptarea.ro. La faţa locului au fost chemaţi imediat poliţiştii şi o ambulanţă, care i-au acordat victimei primul ajutor.

Citeşte şi Tragedie în Argeş. Un bărbat şi-a ucis iubita, iar apoi s-a spânzurat în faţa casei

„Tânăra de 21 de ani din Timişoara ar fi încercat să se sinucidă, cu ajutorul unei substanţe, posibil otravă. La faţa locului, poliţiştii au găsit-o pe fată inconştientă, aceasta fiind transportată de urgenţă la spital pentru investigaţii”, a declarat Ancuţa Morariu, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Citeşte şi DETALII ULUITOARE ies la iveală în cazul adolescentei de 16 ani, care s-a aruncat de la etajul trei

Potrivit aceloraşi surse apropiate cazului, fata ar fi fost împinsă la acest gest nu numai din cauza decesului prietenului ei, dar şi pentru că părinţii acesteia nu ar fi fost de acord cu relaţia dintre cei doi. Tânăra se află acum sub atenta supraveghere a medicilor lugojeni şi este, deocamdată, în afara oricărui pericol.

„Fata a suferit o depresie, acum este la noi internată şi este stabilă. O vom păstra sub supraveghere până îşi va reveni”, a declarat Diana Szucs, medicul de gardă care a preluat cazul de la ambulanţă.

Poliţiştii au deschis şi ei o anchetă şi vor stabili cum a ajuns tânăra din Timişoara într-o stare atât de gravă încât să încerce să-şi pună capăt zilelor.