O tânără din Vrancea a murit într-un accident grav de mașină: „Un suflet atât de bun, nu trebuia să părăsească această lume”

O tragedie s-a abătut asupra unei familii din Vrancea. Nina, care avea numai 32 de ani, a murit în urma unui grav accident rutier.

29 oct. 2022, 10:28
O tânără din Vrancea a murit într-un accident grav de mașină: „Un suflet atât de bun, nu trebuia să părăsească această lume”

Tânăra din Vrancea a murit joi după amiază, în urma unui accident de mașină. Mașina femeii a ieșit de pe șosea și a lovit un copac, între localitățile Tișița și Panciu. Nina Daniela avea 32 de ani și era singură în mașină când s-a produs accidentul. Moartea fulgerătoare a acesteia a șocat o lume întreagă. Familia, prietenii și colegii de muncă nu înțeleg cum s-a putut întâmpla o asemenea oroare.

Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate în memoria tinerei din Vrancea, care e descrisă de cei care au cunoscut-o ca o fată deosebită, mereu veselă și prietenoasă.

Citește și: Accident grav la Moara Vlăsiei cu şapte victime, dintre care cinci copii. VIDEO şi FOTO

„Doamne, suflet bun și vesel Nu pot sa cred ca ai plecat atât de repede dintre noi, erai atât de plină de viața, atât de fericita zi de zi cu zâmbetul pe buze, niciodată nu te-am văzut supărată sau tristă. Un suflet atât de bun ca tine nu trebuia sa părăsească lumea atât de devreme.

Dumnezeu să te ierte, draga mea! Vestea asta mi-a tăiat răsuflarea, încă nu îmi vine să cred că nu o să te mai văd, că nu o să mă mai primești în magazin cu zâmbetul pe buze și cu privirea caldă și prietenoasă. Tu, cea care mereu ai avut un suflet de copil, atâta energie și așa o pofta de viața. Dumnezeu să te ierte!”, a scris o piretenă pe Facebook.

Și colegii de la locul de muncă suferă din cauza pierderii Ninei. „Din păcate, ne-a părăsit un înger păzitor! Colega noastră Nina nu mai este. Ne-ai rupt sufletul, îngeraș! Nu avem cuvinte, Dumnezeu să te odihnească!”, au transmis colegii femeii.

Conform unei publicații din Vrancea, Nina era căsătorită și nu avea copii. Femeia a murit la volanul mașinii pe care o conducea pe DN2L, între Tișița și Panciu, iar cauza din care autoturismul a părăsit carosabilul sunt, deocamdată, necunoscute. La fața locului nu au fost găsite urme de frânare, iar drumul era drept în zona accidentului. Cauzele medicale nu sunt excluse ca fiind motivul producerii tragediei.

Citește și: Cristi Călin, călugărul amant, implicat într-un accident în centrul Capitalei. Bărbatul a tamponat maşina în care se afla episcopul Oradei. UPDATE: Falsul călugăr vrea să depună plângere pentru tentativă de omor

„Pompierii militari au intervenit la un accident rutier produs pe DN 2 L, între localitățile Tișița și Panciu, după ce un apel primit la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 17:50, anunța că un autoturism a ieșit în afara părții carosabile și s-a izbit de un copac, iar o persoană a rămas încarcerată.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate în cel mai scurt timp 2 echipaje din cadrul Stației de Pompieri Panciu. Spre locul indicat s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

La locul evenimentului echipajul de descarcerare a extras din autoturism o persoană de sex feminin, care prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul SAJ declarând decesul acesteia.

Totodată, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul intervenției”, au transmis reprezentanții ISU Vrancea.