Cristi Călin, călugărul amant, implicat într-un accident în centrul Capitalei. Bărbatul a tamponat maşina în care se afla episcopul Oradei. UPDATE: Falsul călugăr vrea să depună plângere pentru tentativă de omor

Falsul călugăr Cristi Călin a fost implicat într-un accident în centrul Capitalei, transmite România TV.

28 oct. 2022, 17:00
Cristi Călin, călugărul amant, implicat într-un accident în centrul Capitalei. Bărbatul a tamponat maşina în care se afla episcopul Oradei. UPDATE: Falsul călugăr vrea să depună plângere pentru tentativă de omor

UPDATE: Falsul călugăr vrea să depună plângere pentru tentativă de omor. Cristi Călin susţine că ar fi fost şicanat în trafic şi determinat, astfel, să intre ăn maşina episcopului, La rândul său, şi episcopul Oradei a depus plângere, dar deocamdată nu se ştie pnetru ce infracţiune.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Mașina condusă de Cristi Călin a accidentat autoturismul în care s-ar fi aflat episcopul Oradei. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţişti şi o ambulanţă, însă până la această oră nu se ştie pentru cine a sosit ambulanţa.

Accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Polonă şi Mihai Eminescu din Bucureşti.

Prezenţa lui Cristi Călin în Capitală se datorează faptului că acesta trebuie să se prezinte la Parchet în dosarul penal în care este implicat fostul deputat PSD Aurel Bălăşoiu. După ce a fost audiat, bărbatul s-a urcat la volanul maşinii sale şi a plecat spre casă. Într-un moment de neatenţie, călugărul a pierdut controlul volanului şi a lovit maşina în care se afla Episcopul Oradiei. Cristi Călin a explicat că totul s-a întâmplat în momentul în care şi-a pus telefonul la încărcat. Nicio persoană nu a fost rănită.

Citeste si Dr Flavia Groşan sare în apărarea falsului călugăr Cristi Călin: „Eu mă regăsesc în călugărul ăsta. La fel s-au năpustit şi asupra mea”

Acesta se afla în maşină cu nepotul său, care l-a observat în trafic pe PS Sofronie, Episcopul Oradei.

Eram în trafic, mă îndreptam spe Bacău. Am văzut că pe lângă mine mai sunt două maşini ciudate, făceau mişcări care nu aveau sens în trafic. Nepotul meu îmi atrage atenţia că în maşina din faţa mea este un episcop, i-a văzut însemnele de la gât. M-am uitat şi eu, era preasfinţitul Sofronie în maşina din faţa mea. Cele două maşini continuau să mă şicaneze. Atunci am vrut să iau telefonul să filmez. Maşina în care era presfinţitul mi-a frânat direct în faţă. Am pus eu frână, dar nu a fost suficient. Am avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că am făcut un atac de panică. M-au dus la Floreasca şi s-a descoperit că am anumite probleme care trebuie investigate. Eu sunt tot timpul ameninţat şi cred că asta sa dorit, să accidentez un înalt prelat pentru că ei au un statut special„, a declarat fostul călugăr la România TV.

La data de 28 octombrie 2022, în jurul orei 14.00, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme, la intersecția străzilor Polonă cu Mihai Eminescu. La fața locului s-au deplasat polițiști în vederea efectuării primelor verificări, precum și un echipaj medical. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul„, se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Cristi Călin se află în mijlocul unui scandal uriaş cu mai multe feţe bisericeşti care, potrivit spuselor acestuia, ar fi participat la orgii sexuale. Printre cei acuzaţi de fostul călugăr se află și ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului. Acesta l-a dat în judecată pentru calomnie și defăimare.

Citeste si EXCLUSIV Legătura dintre George Simion şi falsul călugăr Cristi Călin: „M-a sunat înainte de nuntă să mă întrebe dacă poate să slujească la mine. Nu ştiam cu cine vorbesc”